Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: Ciklidni, prvi.  (Read 813 times)

Offline zoxx

• Značajni član
Re: Ciklidni, prvi.
« Reply #10 on: 07 April, 2011, 20:41:30 »
Samo napred druze al izbegavaj te mix varijante pa posle pogadjaj sta je sta prouci malo vrste nazive riba koje ti se svidjaju pa gledaj to da nabavis :) ;)

Offline SPAJKE

• Veoma napredan član
« Reply #11 on: 07 April, 2011, 23:37:31 »
Lep akvarijum,vremenom ces shvatiti da ti je 100 litara malo pa ces uzeti veci :) p.s. Jel si kamenje samo slagao jedno na drugo ili si ga lepio silikonom mozda?

Offline cikl

• Početnik
  • *
« Reply #12 on: 08 April, 2011, 02:06:19 »
Samo napred druze al izbegavaj te mix varijante pa posle pogadjaj sta je sta prouci malo vrste nazive riba koje ti se svidjaju pa gledaj to da nabavis :) ;)
najgore od svega je da sam i naucio podosta dok sam trazio koja su tocno vrsta, uvijek su slicne, nikada iste. onda sam shvatio da je ta naljepnica na akvariju u zooshopu doslovno znacila mix ko zna koga i cega, ali to je bila jedina opcija, ubuduce cu kupovati od ljudi s foruma, barem cu znat o kojoj se vrsti tocno radi  :cry: 

Lep akvarijum,vremenom ces shvatiti da ti je 100 litara malo pa ces uzeti veci :) p.s. Jel si kamenje samo slagao jedno na drugo ili si ga lepio silikonom mozda?
da, znam da je malo, uzasno mi je zao sto nisam uzeo veci akvarij, a mogo sam. budem drugom prilikom, do tad cu drzat mali broj riba pa da nekako bude kako tako ok. kamenje je slagano, ali je cvrsto, provjereno!
ne zelim riskirat sve te litre vode po sobi  haha

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
24 May, 2012, 13:47:29

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1090
  • Latest: Masic
Stats
  • Total Posts: 105682
  • Total Topics: 7307