Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: Tanganyika  (Read 1164 times)

Offline herman

• Značajni član
Re: Tanganyika
« Reply #10 on: 08 February, 2011, 13:34:38 »
Hvala vam ljudi!
Da znam i hocu da ubacim jos leptosoma al neznam gde da ih kupim :sad:

Offline DanTana

• Član
« Reply #11 on: 09 February, 2011, 00:08:33 »
Odlično odrađeno, postavka super, sve pohvale.
Jedino neznam, ako planiraš da ti se nešto mresti u tom aq, mislim da ćeš morati da izbaciš ancistruse i botie.
DanTana

Offline herman

• Značajni član
« Reply #12 on: 09 February, 2011, 13:44:55 »
Odlično odrađeno, postavka super, sve pohvale.
Jedino neznam, ako planiraš da ti se nešto mresti u tom aq, mislim da ćeš morati da izbaciš ancistruse i botie.
Ne daju oni botiama i ancistrusima da pridju.
Al evo kad to rece, setih se da ti imas one puzeve sto jedu alge pa me zanima  koliko su oni  efikasni da ih ubacim,ove drvodelje kad napadnu panj po pesku brdo crnog izmeta.

Offline DanTana

• Član
« Reply #13 on: 09 February, 2011, 21:23:15 »
Dobri su za alge, brste ih baš fino, ali ulete u školjku noću i očiste ikru, konkretno meni očistili dva legla leleupi-ja i dva legla compres-a, e sada sam ih preselio u drugi aq, pa čekam novi mrest.
DanTana

Offline Toblerone

• Član
« Reply #14 on: 10 February, 2011, 01:06:54 »
Stvarno lep aq i izbor tanganjikanaca ...
Chisanse je predivan ,po meni mozda i najlepshi varijetet Calvusa ... posebno shto mu nijanse variraju od maslinasto zelenkaste do limun zute (i ja ih imam i svaki primerak je prica za sebe  :grin: ) ...
Zashto imash samo jednog Spathodusa ? Pobio ostale ili si samo njega nabavio ?

p.s. Imah ti tu  dovoljno prostora za josh neku vrstu (ja bi licno ubacio neke "pescane" ciklide , tipa Cyathopharynx ili Xenotilapia ) ... posebno ako ce da lete botie (koje mi iskreno malo bodu oci u tom okruzenju)

Offline nikola5

• Član
  • Ciklidi su moj zivot!
« Reply #15 on: 10 February, 2011, 10:44:39 »
Zaista lepo odradjeno i aq,i ribe,samo mi reci na unutrasnjem filteru je fototapet jel nece da mu smeta sto je u vodi?pozzz

Offline herman

• Značajni član
« Reply #16 on: 10 February, 2011, 20:06:26 »
Toblerone
Chisanse jeste lep calvus u pocetku su bili crnkasti al sad kad je porasli su dobili boje koje i trebaju,stvarno su prelepi,slazem se s tobom :grin:

Spathodusa imam jednog jer je samo ta zenka ostala a uzeo sam je jer brsti alge s kojima sam imao problema,mada ne bi bilo lose da joj nadjem drustvo.

Za Xenotilapie sam zainteresovan al ne mogu da nadjem neke lepe,hteo sam Callochromise da uzmem al sam se predomislio, videcu.

A Botie imam zbog paranoje od puzeva(imao sam uzas sa njima)
 jer nameravam da ubacim jos dosta bilja a znas da na skoro svakoj biljci koju kupis ima po neko jajasce.

Nikolas
Jeste fototapet, drzao sam ga u vodi jedno dve nedelje pre nego sto sam ga zalepio i nikakvu razliku nisam primetio kao da nije ni bio u vodi,pa sam ga zalepio i sve je ok zasad.

Offline Toblerone

• Član
« Reply #17 on: 11 February, 2011, 01:24:06 »
 jer nameravam da ubacim jos dosta bilja a znas da na skoro svakoj biljci koju kupis ima po neko jajasce.

Pa ubaci tretocephaluse oni se hrane puzevima + extra je lepa riba (dodushe malo blesava )

Offline herman

• Značajni član
« Reply #18 on: 11 February, 2011, 13:05:50 »

Pa ubaci tretocephaluse oni se hrane puzevima + extra je lepa riba (dodushe malo blesava )
A ne hvala,malo vise blesava ;)

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
24 May, 2012, 12:21:20

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1090
  • Latest: Masic
Stats
  • Total Posts: 105680
  • Total Topics: 7307