Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: Evo da predstavim i ja svoj akvarijum...  (Read 2979 times)

Offline Be_cool

• Član
Re: Evo da predstavim i ja svoj akvarijum...
« Reply #40 on: 26 January, 2011, 07:47:53 »
Rale na koliko bi od prilike trebalo da radim regeneraciju smole, ako se uzme u obzir da u akvarijumu od 500L imam 1L smole.
Nije bitna samo kolicina vode. Ako imas bilja, one takodje sakupe odredjeni deo nitrata. Zavisi i od broja riba, kolicine hrane koju dajes! Probaj prvi put posle 3 meseca da je regenerises, pa ces videti kao stoje stvari!

Rale hvala na savetu! Kada bude doslo vreme moracu da budem dosadan i da zamolim nekoga da mi malo detaljnije objasni kako se radi regeneracija. Znam od prilike da se sipaju 2 kasike soli i da to treba da se prokuva ili tako nesto...

Offline Be_cool

• Član
« Reply #41 on: 26 January, 2011, 08:09:47 »
Koja ti je tacno oznaka pozadine?hocu da pravim nov akvarijum pa trazim da vidim odredjene modele da vidim u vodi

Najbolje ti je da se posavetujes sa Florijanom oko pozadine, ja sam ga kontaktirao i pitao ga za cenu jedne druge pozadine ali mi je covek predlozio ovu kada sam mu objasnio kako zelim da sredim akvarijum i koje ribe zelim da drzim. Naravno covek mi je poslao link za youtube da pogledam da li mi se dopada pozadina...
Opet cu ponoviti da sam prezadovoljan pozadinom i Florijanovim profesionalizmom.

Nadam se da ce ti ovaj post biti od koristi...

Offline banens

• Član
« Reply #42 on: 26 January, 2011, 13:11:39 »
Potvrdjujem zapazanja be_coola, Florian je stvarno korektan lik, pomoci ce bez zadnjih namera. On je pravi profesionalac u svom poslu. Sto se tice pozadina i ja je imam u svom akvarijumu i nemam ni jednu zamerku. Odlicna je.
Novi Sad, podseti se da je grad
kad mu se sa ulica bitange sklone. :cool:

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
24 May, 2012, 12:06:30

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1090
  • Latest: Masic
Stats
  • Total Posts: 105680
  • Total Topics: 7307