Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
* * *

Aquashop

ciklidi.org « Geografska podela ciklida « Ostale afričke vode « jezero Victoria « da li bi mogao da drzim victoriju u akv od 180 l ?
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: da li bi mogao da drzim victoriju u akv od 180 l ?  (Read 2315 times)
inzagi
Početnik
*

« on: 26 December, 2010, 22:46:15 »

ako mogu koje vrste bi mi vi preporucili? i da li mogu da kupim od nekog ? jer imam malawce pa bi voleo malo da promenim.
Slobodan
Značajni član

« Reply #1 on: 27 December, 2010, 00:00:27 »

ako mogu koje vrste bi mi vi preporucili? i da li mogu da kupim od nekog ? jer imam malawce pa bi voleo malo da promenim.

Mozes (koliko me secanje sluzi) skoro sve vrste viktorijanaca. Mislim da velike predatore (viktoriske) se ne mogu naci kod nas u ponudi. Tako da slobodno mozes sve vrste, ali umereno i gledaj vrste koje se ''trpe''. Akvarijum ti je dovoljno velik za viktoriju wink
McBain
Značajni član

« Reply #2 on: 27 December, 2010, 01:27:49 »

Bitne su i dimenzije aq-a. Viktorijanci su dosta agresivni. Nisam ih gajio(tj. jesam nesto bas kratko, ali ubacio jednu vrstu sa mbunama i izbacio napolje). Nisam siguran da ces moci da gajis vise vrsta u jednom aq-u. Kazu ljudi da su skloni ukrstanju, a i muzjaci se ne trpe koliko znam. Nisam ih gajio, tako da verujem da ce se javiti neko da da info iz prve ruke...
Slobodan
Značajni član

« Reply #3 on: 27 December, 2010, 09:31:51 »

Bitne su i dimenzije aq-a. Viktorijanci su dosta agresivni. Nisam ih gajio(tj. jesam nesto bas kratko, ali ubacio jednu vrstu sa mbunama i izbacio napolje). Nisam siguran da ces moci da gajis vise vrsta u jednom aq-u. Kazu ljudi da su skloni ukrstanju, a i muzjaci se ne trpe koliko znam. Nisam ih gajio, tako da verujem da ce se javiti neko da da info iz prve ruke...

Potpisujem. Tesko ces drzati dve dvrste... sad. oni su dobra kombinacija sa nekom malawi vrstom.  Srecno!
azazel
Član u razvoju
**

« Reply #4 on: 05 July, 2011, 11:39:46 »

Tesko ces drzati dve vrste. Veoma su slicne skoro sve vrste i lako moze doci do hibridizacije a to sigurno ne zelis da postignes!
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

User

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
07 February, 2012, 18:24:01

Login with username, password and session length

RECENT ZABAVA

Stats

Members
Stats
  • Total Posts: 102609
  • Total Topics: 6988
  • Online Today: 72
  • Online Ever: 450
  • (01 July, 2007, 15:19:12)
Users Online