Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: Zeovit, sta i cemu sluzi...  (Read 882 times)

Offline capara

• Značajni član
Zeovit, sta i cemu sluzi...
« on: 02 December, 2010, 01:21:19 »
Zeovit, stalno na mailu dobijam od jedne firme ponudu nekih stvari za koralei stalno se srtecem sa primenom zeovita kod reef akvarija..a nemam iskustva sa primenom i nacinom koriscenja ...
Jasam koristio ZEOLIT u slatkovodnopj akvaristici za uklanjanje nitrita iz vode ali samo kod riba za rasplivavanje irast..Ne kod parova jer mi je sve pokupljao iz vode i povecavao baznost vode...
Mislim dali moze da se koristi zeolit i u morskoj kao neki vid hemijske filtracije...
LP..MIki :grin:

Offline capara

• Značajni član
Re: Zeovit, sta i cemu sluzi...
« Reply #1 on: 02 December, 2010, 01:25:08 »
Evo i linka firme iz NEmacke koja nudi i ima razne stvari za morsku akvaristiku i korale. 

http://www.korallen-zucht.de/   http://www.riffhaus.ch/korallenzuchtde-m-72.html     :grin:

Offline igoRR

• ReefrooM
  • Administrator
  • Napredni član
  • Igor Mirovic
« Reply #2 on: 03 December, 2010, 19:36:24 »
Zeovit, stalno na mailu dobijam od jedne firme ponudu nekih stvari za koralei stalno se srtecem sa primenom zeovita kod reef akvarija..a nemam iskustva sa primenom i nacinom koriscenja ...
Jasam koristio ZEOLIT u slatkovodnopj akvaristici za uklanjanje nitrita iz vode ali samo kod riba za rasplivavanje irast..Ne kod parova jer mi je sve pokupljao iz vode i povecavao baznost vode...
Mislim dali moze da se koristi zeolit i u morskoj kao neki vid hemijske filtracije...
LP..MIki :grin:

ZEOVIT ti je dodatni vid filtracije koji se bazira na ZEOLIT kamencicima koji su specijalno namenjeni morskoj vodi, pored bakterijoloske filtracije ima i svrhu hranjenja korala i JAKO pojacava boju istih. Zeovit sistem je uglavnom namenjen naprednim i pedantnim akvaristima jer trazi skoro svakodnevno doziranje raznih stvari... Mislim da sistem sadrzi vise od 5,6 bocica...

Morski Ciklidas

Offline Dule1996

• Član
« Reply #3 on: 04 December, 2010, 22:43:26 »
Znaci to nije za mene  :D

Offline capara

• Značajni član
« Reply #4 on: 08 December, 2010, 01:38:40 »
Nije i za mene , mislim trenutno... HA  :) :grin:

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
24 May, 2012, 11:03:34

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1090
  • Latest: Masic
Stats
  • Total Posts: 105680
  • Total Topics: 7307