Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
* * *

Aquashop

ciklidi.org « Morska akvaristika « Ostalo «  (Moderator: igoRR)Zeovit, sta i cemu sluzi...
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Zeovit, sta i cemu sluzi...  (Read 757 times)
capara
Značajni član

« on: 02 December, 2010, 01:21:19 »

Zeovit, stalno na mailu dobijam od jedne firme ponudu nekih stvari za koralei stalno se srtecem sa primenom zeovita kod reef akvarija..a nemam iskustva sa primenom i nacinom koriscenja ...
Jasam koristio ZEOLIT u slatkovodnopj akvaristici za uklanjanje nitrita iz vode ali samo kod riba za rasplivavanje irast..Ne kod parova jer mi je sve pokupljao iz vode i povecavao baznost vode...
Mislim dali moze da se koristi zeolit i u morskoj kao neki vid hemijske filtracije...
LP..MIki grin
capara
Značajni član

« Reply #1 on: 02 December, 2010, 01:25:08 »

Evo i linka firme iz NEmacke koja nudi i ima razne stvari za morsku akvaristiku i korale. 

http://www.korallen-zucht.de/   http://www.riffhaus.ch/korallenzuchtde-m-72.html     grin
igoRR
ReefrooM
Administrator
Značajni član

Igor Mirovic

« Reply #2 on: 03 December, 2010, 19:36:24 »

Zeovit, stalno na mailu dobijam od jedne firme ponudu nekih stvari za koralei stalno se srtecem sa primenom zeovita kod reef akvarija..a nemam iskustva sa primenom i nacinom koriscenja ...
Jasam koristio ZEOLIT u slatkovodnopj akvaristici za uklanjanje nitrita iz vode ali samo kod riba za rasplivavanje irast..Ne kod parova jer mi je sve pokupljao iz vode i povecavao baznost vode...
Mislim dali moze da se koristi zeolit i u morskoj kao neki vid hemijske filtracije...
LP..MIki grin

ZEOVIT ti je dodatni vid filtracije koji se bazira na ZEOLIT kamencicima koji su specijalno namenjeni morskoj vodi, pored bakterijoloske filtracije ima i svrhu hranjenja korala i JAKO pojacava boju istih. Zeovit sistem je uglavnom namenjen naprednim i pedantnim akvaristima jer trazi skoro svakodnevno doziranje raznih stvari... Mislim da sistem sadrzi vise od 5,6 bocica...

Morski Ciklidas
Dule1996
Član

« Reply #3 on: 04 December, 2010, 22:43:26 »

Znaci to nije za mene  cheesy
capara
Značajni član

« Reply #4 on: 08 December, 2010, 01:38:40 »

Nije i za mene , mislim trenutno... HA  smiley grin
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

User

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
05 February, 2012, 14:24:35

Login with username, password and session length

RECENT ZABAVA

Stats

Members
Stats
  • Total Posts: 102443
  • Total Topics: 6983
  • Online Today: 77
  • Online Ever: 450
  • (01 July, 2007, 15:19:12)
Users Online