Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
* * *

Aquashop

ciklidi.org « Geografska podela ciklida « Ostale afričke vode « dali ima Hemicromis lifaili sliènog predtavnika još u kojoj vrsti i da je ta vrsta veèa?
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: dali ima Hemicromis lifaili sliènog predtavnika još u kojoj vrsti i da je ta vrsta veèa?  (Read 2808 times)
Santa
Značajni član

« on: 03 July, 2005, 19:07:43 »

Koliko vrsta crvenih ciklida poput Hemicromis lifaili ima?

govedina 1.(gurm.) ukusno meso krave; 2.(rep.) izuzetno ozbiljan sukob zainteresovanih strana (videti  svadja, zavada ili bacanje hejta) 3.(narod) osoba obdarena velikom snagom na ustrb pameti (videti sirovina ili PAJSER)
JZH
Veoma napredan član

« Reply #1 on: 03 July, 2005, 20:26:16 »

Pogledaj temu Petrochromis sp. red "Bulu Point" CIKLID_179

Pozdrav, Joca
Santa
Značajni član

« Reply #2 on: 04 July, 2005, 14:26:55 »

Pozdrav Joco.
Vidio sam ali daleko od lepote lifailija. Zašto to pitanje? Pošto sam donio ogromne primerke lifailija izprièao sam to jednom akvaristu ovde kod nas i on mi je rekao da postoje dve vrste. Jedna je mala a druga naraste kao otofasciatum do 25cm i puno je agresivniji. To je riba koja je u mergus akvarien atlas opisana razlièito u dve knjige pa sam dobio to objašnenje. Samo što je slika ribe u obe knjige ista.

govedina 1.(gurm.) ukusno meso krave; 2.(rep.) izuzetno ozbiljan sukob zainteresovanih strana (videti  svadja, zavada ili bacanje hejta) 3.(narod) osoba obdarena velikom snagom na ustrb pameti (videti sirovina ili PAJSER)
Ciklid Gile
Veoma napredan član

Igor Ranković

« Reply #3 on: 04 July, 2005, 15:15:11 »

Moyda si mislio na Hemichromis bimaculatus. On doduse nije crven, vec je blizi boji cokolade.... CIKLID_111

Srecan je dan kad sam nasmejan ko kreten.
Santa
Značajni član

« Reply #4 on: 04 July, 2005, 20:26:23 »

Danas mi je Vaso iz švicarske poslao sliku lifailija gde ima na telu još jednu crnu mrlju koju moj nema a po boji su isti. Pa verovatno ima više varijacija.

Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

User

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
05 February, 2012, 16:07:16

Login with username, password and session length

RECENT ZABAVA

Stats

Members
Stats
  • Total Posts: 102461
  • Total Topics: 6983
  • Online Today: 81
  • Online Ever: 450
  • (01 July, 2007, 15:19:12)
Users Online