Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: NonMbuna Quesheii 385  (Read 1664 times)

Offline Quesheii

• Početnik
  • *
  • Sarajevo
Re: NonMbuna Quesheii 385
« Reply #10 on: 31 December, 2009, 20:56:28 »
Hvala na odgovoru!
Pa neka pocetna zamisao mi je i bila da uakvarijumu preovaladava plava boja a da monotoniju razbije neka zuta aulonocara i mbuna uljez u ovom setupu caruleus jer cini mi se da se moze svojim temperamentom i ishranom uklopiti medju nembune.
Lethrinops-i su mi fantasticni posebno recimo "Red Cap" (Itungi i Matema),"Rainbow Tanzania","Deep Orange Top" (Nkhata Bay),"Mbasi Creek","Yellow Collar" (Masimbwe)....ali nabaviti Lethrinops-a u BiH je ravno nabavci neke divlje zvjerke(nazalost).
U svakom slucaju kad je do necega teze doci onda je i interesantnije i vece je zadovoljstvo kada neka od tih zelja zapliva u akvarijumu.Pa valjda je to jedna od drazi akvaristike a ne odlazak u nabavku u prvi akvashop.
Pozdrav

Offline Bojko

• Konsultant
  • Veoma napredan član
« Reply #11 on: 02 January, 2010, 13:17:40 »
U današnje vreme nije ništa neizvodljivo i stvarno je tako, kad neštp ćeliš to obično i nadješ i tako češ i ti.Svakako moram da pohvalim tvoj odabir Lethrinopsa, ipak naveo si baš najkoloritetnije.

Offline Brca

• Značajni član
  • S.S.K.
« Reply #12 on: 02 January, 2010, 21:26:31 »

U svakom slucaju kad je do necega teze doci onda je i interesantnije i vece je zadovoljstvo kada neka od tih zelja zapliva u akvarijumu.Pa valjda je to jedna od drazi akvaristike a ne odlazak u nabavku u prvi akvashop.
Pozdrav
       Za ovo navedeno stavljam i svoj potpis!!! :cool: SVAKA CAST!
  U potpunosti te razumem,ja sam pravi "rovokopac" koji kopa rukama i nogama da nabavi nesto sto trazi. Mnooogo sam riba nabavio sebi iz Nemacke(ja sam inace zakleti m'bunas),svojevremeno raznih rariteta-kvaliteta,a sad trenutno sam maksimalno smanjio broj vrsta u korist broja komada riba...
       Dao sam sebi novogodisnji zadatak da u ovoj godini nabavim Divlje Ps.Demasoni,sto mi do sada jos nije poslo za rukom-nema ih nigde(naravno,samo provereni izvori).Videcemo....
      Malo off,al' bilo je jace od mene... :rolleyes:

Offline Quesheii

• Početnik
  • *
  • Sarajevo
« Reply #13 on: 03 January, 2010, 01:24:34 »
Hvala Bojko i Brca!
Brca:
Ma nije off.Razumijemo se potpuno.Dok neskupim lovu za đir oko malawija i tanganjike tesko da cu se smiriti :)Neke pripreme i planovi postoje ali polako :)
Poz!

Offline Mastino

• Napredni član
« Reply #14 on: 08 January, 2010, 11:35:28 »
svidja mi se AQ, jedino sta bi ja maknuo je kokos i promjenio bi pijesak u sitniji...

a za nabavku ciklida se ne sekiraj, samo polako i strpljivo, moze se doci do skoro svega uz malo volje, truda i vremena... ;)
Cichlids Power & Enjoy Cichlids!

Offline Quesheii

• Početnik
  • *
  • Sarajevo
« Reply #15 on: 09 January, 2010, 01:19:08 »
Hvala druze!
Kokos je tu jos malo jer je tu bio zbog ancitrusa koji su se izmrijestili.Pijesak vec neko vrijeme trazim i promjenit cu ga cim nadjem odgovarajuci.Iskreno malo mi ide na zivce sitni svijetli pijesak jer se vidi svaka mrvica ali se slazem da je bolji jer se prljavstina zadrzava na povrsini i ribe lakse sifoniraju.
Sto se tice riba u proljece krecem u akciju a zimu cu iskoristiti za prikupljanje kontakata pa ako imas neki dobru shemu bio bih ti zahvalan.
Poz!

Offline ozd@

• Član
« Reply #16 on: 13 July, 2011, 00:32:27 »
druze Quesheii,znam da vadim staru temu,al kakvo je sad stanju u AQ..imal kakvih noviteta??
daj koju sliku sadasnjeg stanja ako imas! :)

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
24 May, 2012, 07:31:02

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1090
  • Latest: Masic
Stats
  • Total Posts: 105670
  • Total Topics: 7306