Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
* * *

Ciklidi su sada kompletno prebaceni na novi server, tako da uzivajte wink.
ciklidi.org « Africki ciklidi « Malawi « Moja Malawi oaza
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Moja Malawi oaza  (Read 1322 times)
staglindu
Početnik
*

« Reply #20 on: 19 October, 2009, 18:10:59 »

nisam malawicar pa nisam bas ni upucen ali ovo je stvarno za RESPECT...
sretno u pečalbi....
Anchi
Značajni član

Ana Veselinović

« Reply #21 on: 19 October, 2009, 23:45:59 »

Drago mi je da vam se svidjaju ( posebno onima koji i nisu bas 'fanovi' Malawi-ja ), posto sam zaista ponosna na njih smiley.
Ulozila sam puno ljubavi, vremena i truda, i neizrecivo mi je krivo sto necu biti tu da uzivam u prvim mrestovima  sad.
drlessa
Veoma napredan član

F0

« Reply #22 on: 20 October, 2009, 09:10:00 »

Svaka ti čast!!!

Prelepe ribe, al baš, baš...vidi se da si pažljivo birala koje ribe želiš da imaš u svom akvarijumu.

Reci mi molim te, koje veličine je taj akvarijum, tj. najviše me interesuje koja je površina dna i koje staklo je u pitanju.

I da, odkud to da imaš hibrida u takvom akvarijumu, to me baš čudi? Vidim svi su nešto fini pa neće da pitaju, da ne kažem da te kritikuju što im je "običaj"... Ja lično nemam ništa protiv, riba baš lepo izgleda i jako mi je čudna ta kombinacija vrsta  smiley

F0

Fact:
Sexfasciatusi se sexaju i onda dobijemo male sexfasciatuse.
Multifasciatusi se ne sexaju, jer kad bi se sexali opet bi dobili male sexfasciatuse....
Multifasciatusi se multaju!!!!
rale
T.F.C.
Napredni član

Pozdrav. Rale

« Reply #23 on: 20 October, 2009, 09:50:12 »

Bice jos lepsi kada se vratis, vruj mi. BTW ribe su vrh!
« Last Edit: 20 October, 2009, 12:36:28 by nedara » Logged

T.F.C.
Anchi
Značajni član

Ana Veselinović

« Reply #24 on: 20 October, 2009, 10:35:10 »

Hvala bata Rale, i ne zaboravi : dalje sa gupikama od njih angry wink !

Drlessa, na neke ribe ( milomo-e i rostratuse ) sam cekala pune 2 godine, a na bucco-e godinu - godinu i po. Najvaznije je da covek zna sta zeli, bude strpljiv i istrajan. Meni nedostaju jos samo Aristochromis cristyi-ji da ispunim svoju listu zelja.

Akvarijum je, tj., dno (duplo) - 130 x 60 - radjen je od 10-ke. Ukupna povrsina je 468 l . Za koji dan prelaze u 150 x 70, a kad se vratim u jos veci smiley.

Cudan par ( interesantno je da u svakom akvarijumu imam po neki ) je star 3-4 godine i pripada staroj postavi. Imala sam ndumbije i caeruleuse u odnosu od po 2m + 6-8z. Medjutim, jedan muzjak ndumbija je hronicno bio 'zaljubljen' u zutu zenkicu, pratio je u stopu, i ...na kraju se desilo.  Ovo je jedini malac koji je preziveo u vel. akvarijumu, i nekako mi je bilo zao da bilo sta uradim sa njim, zasluzio je da ostane. A, da ne bi bio sam ostavila sam mu i jednu drugaricu. S obzirom da se ne mreste, apsolutno mi ne smetaju.
Dzo
Član u razvoju
**

« Reply #25 on: 20 October, 2009, 14:05:49 »

Bravo Anchi smiley
Veoma lepo.
Dopada mi se sto nisi odstranila mesance  grin

So long and thanks for all the fish...
lunacom
Početnik
*

« Reply #26 on: 20 October, 2009, 17:57:34 »

Moj naklon mlada damo..

Jednostavno carolija
zoxx
Član

« Reply #27 on: 20 October, 2009, 23:42:16 »

I ja odgledao ovu lepotu stvarno bez svakog komentara sve za respect ribe pogotovo svaka cast Anchi na trudu i strpljenju,nadam se da ce i moj rubin red biti takav klon  cheesy grin wink wink
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

TinyPortal v1.0 beta 4 © Bloc