Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: 55L  (Read 1281 times)

Offline milanpop

• Član
55L
« on: 20 September, 2009, 19:51:29 »
evo i mene,od skora drug clan a akvarista oduvek,kao sto naslov kaze 55L sta ubaciti a da bude pravi? mislio sam par brevisa,1+2,3 kribensisa,imam microgeophagus altospinosu muzjaka +da nabavim zenku i jednog plechostomusa.da li se to vama cini ok?ili bi mogao jos nekog patuljastog ciklida...svaka ideja je dobrodosla,dok se ne steknu mogucnosti moracu da se snadjem sa ovim ak.
hvala drugari i pozdrav :)
Hiljadu problema,nema problema

Offline drlessa

• Veoma napredan član
  • F0
Re: 55L
« Reply #1 on: 20 September, 2009, 19:58:03 »
Druže članu, velik pozdrav....

savet, ako smem.... prvo skontaj da li želiš ameriku ili afriku, naravno ne možeš neke veće vrste u taj akvarijum,ali vidim da si na to spreman.

predlog, opet ako smem...  ;) Brevisi, jedan par, similisi ili multifasciatusi jedan par + jedan čistač...sasvim dobra kombinacija, nije ti velik al je tehničar....mislim imaš tehničke mogućnosti da ubaciš ono što sam gore naveo i da sve bude kako treba...  :angel:
F0

Fact:
Sexfasciatusi se sexaju i onda dobijemo male sexfasciatuse.
Multifasciatusi se ne sexaju, jer kad bi se sexali opet bi dobili male sexfasciatuse....
Multifasciatusi se multaju!!!!

Offline milanpop

• Član
« Reply #2 on: 20 September, 2009, 20:24:24 »
naravno da moze svaki savet zato sam tu,hvala na brzom odgovoru,to su sve skoljkasi kako sam video?prilicno su slicni po boji i obliku,sta mislis +par kribova zbog ambijenta :)ili nikako ne idu zajedno?tek sto sam postavio post nasao sam u pretrazi postove o patuljastim ciklidima,prelistacu obavezno, al sad kad smo u toku informacije iz prve ruke,moze?

Offline Nenad_91

• Član
« Reply #3 on: 20 September, 2009, 21:10:27 »
Pozz i od mene!
Ubaci 1 par N. brihardi-ja ili pulcher-a, oni će ti se redovno mrestiti, mnogo lepo izgleda kad roditelji čuvaju svoje mlade, pa kasnije 2-3 generacije čuvaju svoje najmladje! Ipak odluka je na tebi, drzi ono sta ti se svidja i za sta imas uslove.  :)

Offline milanpop

• Član
« Reply #4 on: 20 September, 2009, 21:28:16 »
 :laugh:  ok,shvatio poruku,malo cu da izbistrim pa cu se javiti uskoro sa nekom velikom slikom malog ak. ako neko zna cisto da ne lutam gde mogu u bg da odem da pogledam skoljkase...pozdrav drugari

Offline drlessa

• Veoma napredan član
  • F0
« Reply #5 on: 20 September, 2009, 21:55:45 »
Za BG ne znam ali dobro došao u Novi Sad, smo se javi i dođi da vidiš školjkaški raj...  :grin: 
F0

Fact:
Sexfasciatusi se sexaju i onda dobijemo male sexfasciatuse.
Multifasciatusi se ne sexaju, jer kad bi se sexali opet bi dobili male sexfasciatuse....
Multifasciatusi se multaju!!!!

Offline Dzo

• Značajni član
« Reply #6 on: 20 September, 2009, 22:14:44 »
Pozdravljam odluku i ja sam zaljubljenik u patuljke. :grin:
So long and thanks for all the fish...

Offline milanpop

• Član
« Reply #7 on: 20 September, 2009, 22:25:36 »
Za BG ne znam ali dobro došao u Novi Sad, smo se javi i dođi da vidiš školjkaški raj...  :grin: 
nije daleko,da se resim ovih tetri i ostalih,da pripremim ak. pa cu se javiti,sta mislis skoljkasi + par leleupia,cini mi se da bi bilo ok?opet hvala

Offline Dzo

• Značajni član
« Reply #8 on: 20 September, 2009, 22:33:02 »
Evo ja cu ti predloziti Apistogramma- e... imas tu puno izbora mada nisam siguran koliko vrsta mozes da nabavis u Srbiji.
So long and thanks for all the fish...

Offline milanpop

• Član
« Reply #9 on: 20 September, 2009, 22:45:50 »
Evo ja cu ti predloziti Apistogramma- e... imas tu puno izbora mada nisam siguran koliko vrsta mozes da nabavis u Srbiji.
ti imas amerikance?

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
24 May, 2012, 06:32:34

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1090
  • Latest: Masic
Stats
  • Total Posts: 105670
  • Total Topics: 7306