Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
* * *

Aquashop

ciklidi.org « Geografska podela ciklida « Malawi « Kombinacija Pseudotropheus demasoni i labidochromis carleus-a
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: Kombinacija Pseudotropheus demasoni i labidochromis carleus-a  (Read 973 times)
Banex
Početnik
*

« on: 15 September, 2009, 09:46:53 »

Pozdrav svima.Pocetnik sam u ciklidnoj akvaristici pa sam dosao po savete.Moj akvarijum je u fazi oformljavanja litraze je 100l posle mnogo razmisljanja odlucio sam se da drzim dve vrste ciklida,a to su Pseudotropheus demasoni i labidochromis carleusi.Znam da se preporucuju veliki akvarijumi za ciklide,ali ja trenutno moram praviti kombinaciju sa ovim sto imam.Razmisljao sam da ubacim po jedno 6-7 malaca od obe ove vrste pa kada odrastu na odredjeni nivo zadrzim po jednog muzjaka i po 2-3 zeneke od svake vrste.Recitemi svoje misljenje o tome kako cese ove ribetine slagati i dali je ovako nesto uopste moguce u mom akvarijumu hvala puno.
bojan74
Veoma napredan član

« Reply #1 on: 15 September, 2009, 10:02:06 »

fenomenalna kombinacija ali je i mala bara za te "krokodile". iscimaj se za barem 50% veci aq i uzmi ih 10+10. 3 ribe nisu jato!
stojke
Napredni član

« Reply #2 on: 15 September, 2009, 17:29:46 »

lepa je to kombinacija,i neces imati problema...ako ti je aq 100cm duzine mozes slobodno ubaciti jos 2-3 rase koje ti se svidjaju.a kasnije kad vidis kakve su mbune i kad ti se jos vise svide tad ces sigurno poceti da pravis i veci aq wink

markos
Početnik
*

« Reply #3 on: 15 September, 2009, 18:20:27 »

kombinacija je odlicna, ja imam sa demasonima i karleusima jos i maingano i super se slazu. 100 litara ce ti biti dovoljno za odrastanje i mozes napraviti lepu guzvu. ali vec posni da razmisljas o nesto vecem akvarijumu.
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to:  

User

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
07 February, 2012, 17:06:15

Login with username, password and session length

RECENT ZABAVA

Stats

Members
Stats
  • Total Posts: 102607
  • Total Topics: 6988
  • Online Today: 72
  • Online Ever: 450
  • (01 July, 2007, 15:19:12)
Users Online