Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: Membrane za pumpe  (Read 1257 times)

Offline batat

• Početnik
  • *
Membrane za pumpe
« on: 15 September, 2009, 08:50:27 »
Da li neko zna gde se mogu nabaviti dijafragme (gumene membrane) za pumpe za vazduh Tetra APS300 (dvostruka pumpa), kao i za Tetra tp500 (stariji model) i Rena Silent:rolleyes:

Offline drlessa

• Veoma napredan član
  • F0
Re: Membrane za pumpe
« Reply #1 on: 15 September, 2009, 08:59:08 »
Tu ti nema pomoci ovde kod nas, jedino da poručiš preko neta od tetre direktno.

Inace, ta pumpa jeste dobra, ima jaču cenu ali realno nije ni toliko skupa, možda ti je jeftinije i jednostavnije da pazariš novu nego da se cimaš sa poručivanjem.
F0

Fact:
Sexfasciatusi se sexaju i onda dobijemo male sexfasciatuse.
Multifasciatusi se ne sexaju, jer kad bi se sexali opet bi dobili male sexfasciatuse....
Multifasciatusi se multaju!!!!

Offline batat

• Početnik
  • *
« Reply #2 on: 15 September, 2009, 09:13:52 »
Pa to sam i uradio sa APS300, ali bi hteo da imam neku rezervu, a Tetra TP500 i Rena Silent su ispravne ali ne mogu da nadjem rezervne membrane!

Offline No.1

• Veoma napredan član
« Reply #3 on: 15 September, 2009, 09:37:48 »
Gotovo sam siguran da za Renine pumpe ne mozes ovde da nadjes membrane, posto ni ja nisam uspeo. A za Tetrine ne mogu da tvrdim , odnosno mozda bih mogao da pokusas sa Naruciocem Tetrine hrane, da li mogu i da li ima da ti poruce i koliko bi kostalo, to je bitno. Ja sam svojevremeno za najobicniju vazdusnu pumpu trazio rezervnu membranu i nasao ali je ta membrana bila skupa kao upola cena nove pumpe , tako da posto je odsluzila svoje , vise mi se isplatilo da kupim novu nego ovu da ,,krpim,, . :)
Akvaristika, to je moja ljubav !

Offline batat

• Početnik
  • *
« Reply #4 on: 15 September, 2009, 12:56:39 »
U pravu si, jeftinije mi je da menjam češće raspršivače nego da dođem u situaciju da menjam membrane! :D

Offline Pire

• Početnik
  • *
« Reply #5 on: 22 September, 2009, 21:08:18 »
Ne znam da li je ovo vid reklamiranja, ako jeste obrisite post, ali samo zelim da pomognem ljudima.

U Novom Sadu sam kupovao membrane za pumpu Champion (a pogodne su i za neke druge marke i modele pumpi) u prodavnici Skalar preko puta futoske pijace, imaju dve vrste membrana, za pumpe sa jednim i dva izvoda, a cena je bila 90 dinara, pa mislim da je bolje da se zamene neko da se kupuje nova pumpa.

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
24 May, 2012, 06:27:33

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1090
  • Latest: Masic
Stats
  • Total Posts: 105670
  • Total Topics: 7306