Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: OBAVESTENJE za sve koji postavljaju oglase-prvo OVO procitati  (Read 6274 times)

Offline rasko

• Administrator
  • Napredni član
Obavestenje

Posto se nekim clanovima stalno brisu mali oglasi da objasnimo zasto!
Rublika MALI OGLASI je namenjena hobistima koji zele da udome,zamene visak riba iz svojih mrestova!
Za clanove koji se bave mrestom i trgovinom riba i pratecih proizvoda postoji mogucnost zakupa banera a uskoro gasimo male oglase i napravicemo BERZU!
O pravilima berze razgovaramo kad istu formiramo!!
Znaci kad neko da oglas u kome prodaje dvadeset vrsta ciklida ili prodaje gomilu skoljki ,pumpi,kamenja,peska,pet akvarijuma i staru babu to se smatra kao komercijalna delatnost na koju se ovde moze pruziti odgovor ali ne badava!!Sajt ciklidi org se finansira od prodaje   banera a uskoro ce se finansirati i uz pomoc BERZE!Svaki dinar koji pretekne iz te kase bice ulozen u kvalitet sajta,akcije,nagradne konkurse i sl.
I naravno minimum 100 smislenih postova nakucajte pa onda mozete davati oglase!!
S postovanjem,

tim ciklidi.org
« Last Edit: 16 September, 2009, 00:20:29 by rasko »
C.C.A.N.S.

Offline duzzd

• Napredni član
  • Kragujevac
    • Milojković
Re: OBAVESTENJE
« Reply #1 on: 03 August, 2009, 12:32:21 »
Strogo...mozda i previse.

Ali, kako gazda kaze...

Offline silwert

• od danas drzim i japanke
  • Veoma napredan član
  • F0
« Reply #2 on: 03 August, 2009, 13:04:18 »
nije strogo uopste jer meni su trazili procenat od prodaje kuceta ako se proda na njihovom sajtu i ja sam pristao jer sam zaradjivao na kucicima
sto da ne neki simbolicni procenat koji ce da se uplati na ziro racun onih koji imaju da prodaju desetine vrsta ciklida
ja kao hobista koji ima neke viskove nemam nameru da placam oglase da bi to prodao ili menjao sem ako budem imao da prodam 200kom od jednom onda mi ne bi bilo tesko da dam neki procenat samo ako nije suludo velik

Offline duzzd

• Napredni član
  • Kragujevac
    • Milojković
« Reply #3 on: 03 August, 2009, 13:20:39 »
Apsolutno se slazem sa takvim predlogom.
Ali, prosecan hobista ima u svojim akvarijumima 10 - 20 zenki ciklida, zamisli da se u isto vreme izmresti bar 6 zenki. Svaka od njih da izbaci po bar 15 malaca = 90 ciklida. Neka je to 5 vrsta riba, to vec ne zvuci kao mali oglas.

Naravno da treba da se da neki procenat, jer ako ja "zaradjujem", sasvim je logicno da treba da dam sajtu deo kolaca da bi on mogao da nastavi da postoji u ovakvom obliku.

Samo sam smatrao da je suvise strogo brisanje oglasa jer se uprava nije dogovorila oko berze ili oko procenta.

Offline silwert

• od danas drzim i japanke
  • Veoma napredan član
  • F0
« Reply #4 on: 03 August, 2009, 13:33:54 »
 :grin: u tome jeste caka jer se ne zna koliki procenat bi odgovarao svima
i to kako bi se naplacivao taj procenat  :laugh:

Offline duzzd

• Napredni član
  • Kragujevac
    • Milojković
« Reply #5 on: 03 August, 2009, 13:37:26 »
Zato ne treba da se brisu ljudima oglasi dok se ne dogovori uprava koliki je njihov deo.

Mozda gresim i lupam gluposti, ali morao sam da progovorim.

Offline rasko

• Administrator
  • Napredni član
« Reply #6 on: 03 August, 2009, 13:48:40 »
MALE OGLASE postavljate bez problema!!!
Komercijalne oglase aktiviramo uskoro!!!
Oko pravila i mi jos tucemo glavu,,,,da budu takva da nisu bezobrazna a opet da svi budu zadovoljni!!!
C.C.A.N.S.

Offline No.1

• Veoma napredan član
« Reply #7 on: 03 August, 2009, 17:47:59 »
Bilo bi šteta zatezati oko malih oglasa. Smatram da je većina ovde prisutnih članova ,hobisti. Tako da može, i od nas da živi sajt, ako se lepo osmisli. Male količine riba i razmenu ,menjanje, po meni ne treba zabranjivati ,mnogo ćemo na taj način biti uskraćeni. Ipak je ovo jedini sajt u Srbiji koji vredi i ne treba rušiti image.Pa pre ću ja npr.da plaćam ako treba godišnju članarinu za korišćenje sajta ako treba ,nego da ograničite male oglase. Vrlo dobro znate da dosta komercijalnih stvari ima i u halo oglasima a besplatno je oglasavanje itd,ima tu dosta toga. Napravite dobar dugoročan potez. A to što neko prodaje 100.riba i jedan akvarijum i opremu i dosta toga jednom ili dva puta godišnje nije tačno da je komercijala ,u zabludi ste. A oni koji bi to eventu.često radili za njih je baner. Ima dosta ljudi koji prodaju opremu akvaijum i daju sve živo uz to samo da bi prodali i napravili nešto novo i bolje od ciklida i akvarijuma,zasiti se čovek vremenom.Da bi šire mogli da pričamo i komentarišemo videćemo šta ćete da uradite s BERZOM ,Srećno! :)
Akvaristika, to je moja ljubav !

Offline klj.svitak

• Značajni član
« Reply #8 on: 03 August, 2009, 22:57:07 »
Slazem se u svemu sto je Duki  napisao i tako treba da bude , ko hoce da zaradjuje putem ovog sajta treba da bude oporezovan.

E sad ,jedino sto po meni moze da bude neki prag tolerancije i razumevanja -jeste da ako svi znamo kolika je neka trzisna cena za odredjenu vrstu u radnjama koje placaju sve dazbine i pratece stvari koje im ova drzava uzima - a o glasivac na ovom sajtu da neku da kazem skromnu cenu za iste jer realno sta ce da radi sa tolikim ribama a treba ih i prehraniti - o tom slucaju nek  vlasnici sajta razmisle. ;)

Uvek,sem ponekad ostajem nasmejan.

Offline rasko

• Administrator
  • Napredni član
« Reply #9 on: 03 August, 2009, 23:11:32 »
Gospodo,,,,PRAVI clanovi nece biti pogodjeni novim sistemom!!!
C.C.A.N.S.

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
24 May, 2012, 03:20:08

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1090
  • Latest: Masic
Stats
  • Total Posts: 105669
  • Total Topics: 7306