Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
* * *

Aquashop

ciklidi.org « Geografska podela ciklida « Tanganyika « Tropheus « Mali Tropheusi
Pages: 1 2 [3]   Go Down
  Print  
Author Topic: Mali Tropheusi  (Read 3021 times)
piroman
Gubitnik vremena

Samosapacenje me je dovelo do ovde...

« Reply #20 on: 28 August, 2010, 12:27:05 »

Ja moram da dodam da uvek postoji opasnost od maticnih Tropheus-a koji imaju torpeda ispod bocnih peraja. Koliko god da se mali Tropheusi dobro kriju, ako su heat seeking torpeda, ona ih kad tad nadju i dezintegrisu, te tako nastaje privid da su pojedeni. Takodje postoji izuzetna opasnost od shit seeking torpeda, jer cak i kada se mali Tropheus premaze blatom kao Arni u Predatoru, mora kad tad da shituje, a tada, avaj zna se tuzni kraj...

Pozdrav
Piroman

Mirko
Preterano Napredan
Član

Novi Beograd

« Reply #21 on: 28 August, 2010, 21:56:57 »

laugh LOL laugh

Placidochromis phenochilus Mdoka, Copadichromis borleyi Kadango, Aulonocara OB, Aulonocara hansbaenschi "red flash", Otopharynx tetrastigma,
Labidochromis caeruleus & "chisumulae mbweca", Metriaclima estherae
alzo
Tropheus rule
Veoma napredan član

« Reply #22 on: 30 August, 2010, 13:47:03 »

Ja moram da dodam da uvek postoji opasnost od maticnih Tropheus-a koji imaju torpeda ispod bocnih peraja. Koliko god da se mali Tropheusi dobro kriju, ako su heat seeking torpeda, ona ih kad tad nadju i dezintegrisu, te tako nastaje privid da su pojedeni. Takodje postoji izuzetna opasnost od shit seeking torpeda, jer cak i kada se mali Tropheus premaze blatom kao Arni u Predatoru, mora kad tad da shituje, a tada, avaj zna se tuzni kraj...

Grešiš kao i obično.  Shitovanje je "countermeasure" jer tako izbacuju IC mamce i varaju ta tvoja shit seeking torpeda.

Sada zasluženo banujte i mene i Piromana. wink
Pages: 1 2 [3]   Go Up
  Print  

Jump to:  

User

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
08 February, 2012, 10:21:30

Login with username, password and session length

RECENT ZABAVA

Stats

Members
Stats
  • Total Posts: 102632
  • Total Topics: 6990
  • Online Today: 70
  • Online Ever: 450
  • (01 July, 2007, 15:19:12)
Users Online