Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: Recept  (Read 3069 times)

Offline No.1

• Veoma napredan član
Recept
« on: 28 December, 2008, 14:48:03 »
Evo od mene jedan recep kao hrana za ,,bebe ciklida,, . Do ovoga recepta sam morao ,,dugo i vredno strpljivo mudro da dodjem,, , i nije bas bilo lako od pre mozda vise od 15.godina, a nigde ga jos nisam cuo da je neko koristio niti da je negde objavljeno.Tako posto i ja zelim da i Vi imate sto vise ciklida i da Vam mrestovi budu uspesni nista Vas ne kosta da probate osim jednog jajeta i kasica juvitane od junetine ili sa povrcem.

-skuvate jedno jaje malo tvrdje sto bih rekli…
-kupite u prodavnici kasicu za bebe juvitana ako je ima od junetine ili sa povrcem.

U malu casicu od hrane ,recimo velicine kao kada se daje urin za pregled i sipate vode malo vise od pola u nju. U medjuvremenu uzmete sitnu tkaninu ili maramicu pa je predvostrucite i stavite u nju pola zumanca i isto toliko juvitane,pa to prelijete s malo vode pa umesite pa dodate jos malo vode i taj sastav dobro dobro iscedite u onu casicu s vodom i tako nekoliko puta. Casicu s procedjenim jajetom i juvitanom cuvate u frizideru.Obroke koje planirate malim ciklidima da dajete ,dajte uz pomoc obicnog sprica s tim sto pre nego sto usisate hranu u spric normalno malo promuckate casicu.

Na ovaj nacin sam odgajio na stotine zebrica coridorasa i slicno …i evo sad i sa ciklidima pa srecno. :)
Akvaristika, to je moja ljubav !

Offline No.1

• Veoma napredan član
Re: Recept
« Reply #1 on: 28 December, 2008, 15:11:56 »
...da dodam ...

posle nedelju dve hranjenja s ovim ,treba preci na po meni zivu artemiju ,ako nemate onda na dekapsuliranu pa tek posle nekog vremena na ostalu hranu ...
Akvaristika, to je moja ljubav !

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
23 May, 2012, 22:53:26

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1090
  • Latest: Masic
Stats
  • Total Posts: 105665
  • Total Topics: 7305