Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: Musko-zenski odnosi  (Read 8914 times)

Offline No.1

• Veoma napredan član
Re: Musko-zenski odnosi
« Reply #90 on: 05 December, 2008, 22:55:56 »
http://www.youtube.com/watch?v=_mNvkN6-B9M, eh Silvana ,ljubavi moja !
Akvaristika, to je moja ljubav !

Offline Ljichijana

• Napredni član
  • F0
« Reply #91 on: 06 December, 2008, 02:16:57 »
''Da li ti muzu ''dozvoljavas'' da on svoja interesovanja bez ogranicenja i sputavanja zadovoljava? Naravno u ovome ne mislim na prevaru i druge po meni ne dozvoljene stvari. I da li bi mirno sedela kada bi tvoja snajka, ako imas musku decu, tvoje dete na taj nacin tretirala?
Ja mislim da bi ti smetalo svakoj majci smeta. Naravno pri ovome ne zelim da kazem da ti imas lose odnose sa muzem posto te ne poznajem.''
Biraću reči, pa ću napisati samo da 'ovo' ne zaslužuje bilo kakav odgovor.

Offline Ljichijana

• Napredni član
  • F0
« Reply #92 on: 06 December, 2008, 02:19:35 »
Ja sam čuo da je žena najmirnija za štednjakom, ako nema tamo šta raditi, onda kad čisti stan ili čuva decu ili služi svom čoveku....to je idealna žena. :)
Da, još kad počne da liči na baba Risku iz one domaće serije...  ;)

Offline Ljichijana

• Napredni član
  • F0
« Reply #93 on: 06 December, 2008, 02:43:43 »
''Bas si lepo napisala ,u potpunosti se slazem da obrazovanje ne mora da bude merilo uspesnosti odgajanja porodice i da obrazovanje ,vise obrazovanje , nije merilo inace uspesnosti coveka i njegovaog znanja ,takvi ljudi su usko specijalizovani i krecu se u takvom drustvu gde ih nista drugo ne interesuje i retki su oni koji mogu da prodju opstu kulturu,cak su im i deca napustena ,kao isto takodje i kuca sa pola kile prasine po stvarima.Znam zenu koja je cistila stan kod jedne profesorke svakih 15.dana jer je ona vrlo fina gospodja i pedigre joj ne dozvoljava da radi ,a za 15.dana samo zmije sto se ne zakote u stanu,a ima i dvoje dece,koga ce ona da vaspitava i gaji pitam se ja.
Uvek je bilo da je zensko zensko a musko musko ,na kakvu podelu mislis ne znam.Ne samo da zene mnogo bolje obavljaju muske poslove nego su i zene mnogo izdrzljivije i mnogo vise mogu da rade od bilo kog muskarca ,i sad zene rade mnogo vise od muskaraca jer imaju mnogo vise obaveza oko kuce i porodice.Vaspitavanje dece je umetnost i odslikavanje svake porodice,toga je danas sve manje nazalost jer je vrlo malo zena kao roditelja koje provode svoje vreme uz decu ,zbog obaveza jer je danas radno vreme zene dosta veliko i tesko ,vracajuci se kuci posle 16,17.casova s posla ,tako da je vrlo malo provodi vremena s decom.''

1.) No.1, hvala na ovome što si napisao.

2.) Hm, odabrana pesma je divna, ali bih pre glasala za neki SKA.

3.) '' Jedno veliko  :applause:  .''  :nowink:

Offline No.1

• Veoma napredan član
« Reply #94 on: 06 December, 2008, 08:22:36 »

1.) No.1, hvala na ovome što si napisao.

2.) Hm, odabrana pesma je divna, ali bih pre glasala za neki SKA.

3.) '' Jedno veliko  :applause:  .''  :nowink:

a) trudim se uvek koliko mogu,da budem objektivan i nepristrasan, nema na cemu. Tacka i zagrada :nowink:
b) ostadoh ja bez odgovora :(
c)hvala ,mada vidim uvek radis sta ti odgovara inace u zivotu ,tako si i napisala ono sto ti odgovara. :)

Offline Ljichijana

• Napredni član
  • F0
« Reply #95 on: 06 December, 2008, 11:40:53 »
''c)hvala ,mada vidim uvek radis sta ti odgovara inace u zivotu ,tako si i napisala ono sto ti odgovara. ''

'Ajd da odgovorim još na ovo, pa da napustim temu, jer mi postaje dosadno.

Greška u svima vama je što ne čitate pažljivo. Želite da vidite samo ono što vama odgovara. To što podržavam jednakost među polovima, ne znači da sam samovoljna, obesna... Naprotiv, samo vam ne dam za pravo, samo branim svoj stav.
...
(Napisah poduži tekst, ali ga obrisah, jer smatrah da nema svrhe pričati.)
...
Nikada ne sudite o nekome na osnovu nekoliko napisanih (izrečenih) rečenica. U životu nije bitno šta neko govori, već šta radi. Nečija dela, a time i vrednost kao čoveka, ne možete sagledati, sve dok sa njim ne provedete određeno vreme u realnom prostoru.

Hajde da vam prva čestitam Novu godinu ( :D ) i poželim da se u 2009. više družite sa mnom, a manje  svađate. (Ko na mene krene... ;) ). Povlačim se iz ove , sada već, besmislene i jednosmerne diskusije, jer poštujem pravilo čojstva i junaštva.

Srećno!
 :)

Offline piroman

• Gubitnik vremena
  • Samosapacenje me je dovelo do ovde...
    • piroman.rs
« Reply #96 on: 06 December, 2008, 15:16:13 »
U vise navrata sam ponavljao da su dela ono sto cini, a reci su uglavnom pakovanje...
Pozdrav
Piroman

Offline No.1

• Veoma napredan član
« Reply #97 on: 06 December, 2008, 16:55:57 »
Pa da komunikacija internetom je malo zeznuta jer dolazi do ne razumevanja i pogresnog shvatanja stvari.
Podrzavam ja jednakopravnost polova samo u smislu uzajamnog bracnog razumevanja i postovanja uzajamnog popustanja i prastanja i dugorocnog i zdravog zivota,ali ne prihvatam u smislu ... mora se znati ko kosti a ko vodu nosi ,posto zena retko kosi ,moze samo da vodu nosi ,a kositi i vodu nositi nije isto ,tako i u kuci neko uvek vise vuce a neko manje bitno je da se porodicne dogodovstine lepe i ruzne stvari problemi resavaju uzajamno......bravo......
 ;)

Offline Bojko

• Konsultant
  • Veoma napredan član
« Reply #98 on: 06 December, 2008, 17:41:02 »

Podrzavam ja jednakopravnost polova samo u smislu uzajamnog bracnog razumevanja i postovanja uzajamnog popustanja i prastanja i dugorocnog i zdravog zivota,

i to u dobrom kao i lošem periodu

Offline milan-micha

• Član u razvoju
  • **
    • www.casasarbeasca.ro
« Reply #99 on: 12 December, 2008, 20:33:22 »

I ja možda delim ovakvo mišljenje, nekad se našalim u krugu prijatelja, ali nije baš lepo ovako javno govoriti.

Ako nesto mislis onda i stojis iza toga,u suprotnom se to zove dvolicnost!!!!

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
23 May, 2012, 22:26:28

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1090
  • Latest: Masic
Stats
  • Total Posts: 105661
  • Total Topics: 7305