Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: Pitanje  (Read 2966 times)

Offline Joca

• Napredni član
(No subject)
« Reply #10 on: 21 April, 2004, 00:02:14 »
Piromane hvala ti ko bratu,ali chovek koji mi je lepio akvarijum(izvesni Misha koga mi je JZH preporucio) dao mi je garanciju na "shatro" 10 god...da za toliko vremena nishta nece moci da se odlepi.I jovan mi je prichao da je to slovenacki silikon i da se kod njega vide mehurici,ali kako to da se meni taj broj mehurica povecao?
Tako da cu sacekati mislenje JZH,pre bilo kakve akcije,ali imaj me u planu :wink: ,za ne daj boze

Offline piroman

• Gubitnik vremena
  • Samosapacenje me je dovelo do ovde...
    • piroman.rs
(No subject)
« Reply #11 on: 21 April, 2004, 10:12:03 »
Cool, Joco mala lekscija iz industrije. Svi slovenacki proizvodi su losi ili dobri koliko i sprski ukoliko nisu stedeli na njima, jer sirovine za vecinu prooizvoda, kao i sama sinteza proizvoda se ne radi ni u sloveniji ni u srbiji, vec se radi o uvozu gotovih proizvoda koji se pakuju, farbaju i sl. U velikoj vecini slucajeva pateticna slovenacka industrija (nasa je jos pateticniija) proizvodi djubre proizvode (kao i mi), i ukoliko ih kupis, glup si, jer ih prvi slovenci nikada ne kupuju! Znaci garancija tipa slovenacki silikon, je prica za budale, pitaj Bojka, koji silikon on koristi!
Pozdrav
Piroman

Offline Joca

• Napredni član
(No subject)
« Reply #12 on: 21 April, 2004, 10:28:36 »
Ok,sledece akavarijume koje budem pravio,pravicu preko tebe....Jel moze?posto me je inache onaj misha zajebao oko ovog akvarijuma za prelivni nivo,ali nema feze,

Offline piroman

• Gubitnik vremena
  • Samosapacenje me je dovelo do ovde...
    • piroman.rs
(No subject)
« Reply #13 on: 21 April, 2004, 13:17:12 »
Ma ne mora nista preko mene, nisam ja dobar ili los, nego samo pokusavam da te informisem o pricama proizvodjaca. Ukoliko zelis da pravis novi akvarijum imam coveka koji radi po sjajnim cenama, samo reci...
Pozdrav
Piroman

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
23 May, 2012, 22:22:50

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1090
  • Latest: Masic
Stats
  • Total Posts: 105661
  • Total Topics: 7305