Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: Hrana za pastrmke  (Read 5407 times)

Offline ribax

• Član u razvoju
  • **
Re: Hrana za pastrmke
« Reply #10 on: 14 June, 2008, 09:22:53 »
U pravu si piromane. Slikano je mobilnim telefonom jer nemam digitalca :( Inače boje su baš kako treba :) Neki nisu shvatili pitanje pa da ponovim.

Da li je hrana koju prodavci prodaju na kilo i zovu je "proteinska" u stvari ova hrana za pastrmke? Ovo mi je potrebno da bih utvrdio sastav te hrane i u skladu sa tim ribama dodao neku drugu hranu.
"BUDALA UCI NA SVOJIM GRESKAMA A PAMETAN NA TUDJIM!"

Offline Noik

• Napredni član
« Reply #11 on: 14 June, 2008, 11:32:31 »
boja zavisi,pored ishrane zavisi i od osvetljenja,varijante oskara,raspolozenja itd.Video sam ove oskare uzivo i mislim da su totalno ok.Nisam skoro sreo coveka koji se trudi oko svojih ljubimaca kao drug Ribax

Offline Radmanovac

• Značajni član
« Reply #12 on: 14 June, 2008, 14:12:28 »
Da li je hrana koju prodavci prodaju na kilo i zovu je "proteinska" u stvari ova hrana za pastrmke?

Jeste.

Mada, treba imati na umu da ima nekoliko različitih hrana za pastrmke. Od one najsitnije crvene koja je za mlađ, do te za oskare koja je već za odraslu ribu.
U zavisnosti od životnog doba ribe, daje se i hrana sa određenim udelima hranjivih materija.

Offline ribax

• Član u razvoju
  • **
« Reply #13 on: 14 June, 2008, 14:25:23 »
boja zavisi,pored ishrane zavisi i od osvetljenja,varijante oskara,raspolozenja itd.Video sam ove oskare uzivo i mislim da su totalno ok.Nisam skoro sreo coveka koji se trudi oko svojih ljubimaca kao drug Ribax

Hvala Noik na pohvalama. Konačno neka lepa reč :)

Da li je hrana koju prodavci prodaju na kilo i zovu je "proteinska" u stvari ova hrana za pastrmke?

Jeste.

Mada, treba imati na umu da ima nekoliko različitih hrana za pastrmke. Od one najsitnije crvene koja je za mlađ, do te za oskare koja je već za odraslu ribu.
U zavisnosti od životnog doba ribe, daje se i hrana sa određenim udelima hranjivih materija.

Konačno konkretan odgovor. Hvala druže Radmanovac. Sada su stvari mnogo jasnije.

Naravno ako se uzme u obzir:
ta hrana nevalja za ciklide jer ta hrana se daje hladnovodnoj ribi i sadrzi veci procenat masti nego sto treba ribicama i zato ribe napreduju ko lude ali se debljaju samo ako te doticne ribe imaju veliki aq gde da potrose te kalorije
moj drug hranio japanke sa hranom za tovljenje sarana to nisu japanke to su svinje

Onda se postavlja pitanje odgovornosti prodavaca. Vi tražite hranu za ciklide a dobijete za pastrmke ili još gore za tov šarana >:( >:( >:(

"BUDALA UCI NA SVOJIM GRESKAMA A PAMETAN NA TUDJIM!"

Offline Radmanovac

• Značajni član
« Reply #14 on: 14 June, 2008, 17:18:45 »
Onda se postavlja pitanje odgovornosti prodavaca. Vi tražite hranu za ciklide a dobijete za pastrmke ili još gore za tov šarana

Dobro je dok ne pakuju hranu za mačke.
Ipak, trgovac je trgovac, a ovce za šišanje su ovce za šišanje.  >:(

Offline piroman

• Gubitnik vremena
  • Samosapacenje me je dovelo do ovde...
    • piroman.rs
« Reply #15 on: 14 June, 2008, 19:14:02 »
ZDule je hranio oskare hranom za macke i super su rasli i bili su izvanredno obojeni...

Pozdrav
Piroman

Offline silwert

• od danas drzim i japanke
  • Veoma napredan član
  • F0
« Reply #16 on: 14 June, 2008, 21:02:37 »
pa hranio sam i ja hgranom za macke koie pa nisu poceli da mjaucu ;D mada su cudno gledali macku kada je prolazila pored njih

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
23 May, 2012, 21:36:44

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1090
  • Latest: Masic
Stats
  • Total Posts: 105659
  • Total Topics: 7305