Welcome, Guest. Please login or register.

Aquashop

ReefrooM

NewBlock

Pobednička fotografija ''Foto konkursa Januar 2018.''

 Lamprologus ornatipinnis (Cameron bay) člana ''Nzivkovic''

Author Topic: podloga stiropor 1cm  (Read 27328 times)

Offline Noik

  • Napredni član
  • *****
  • Posts: 965
Re: podloga stiropor 1cm
« Reply #10 on: 14 April, 2008, 23:12:30 »
stavi tvrdo presovani(stirodur...tako nekakao se zove)

Offline admiral

  • Veoma napredan član
  • ******
  • Posts: 3.026
  • C.C.A. Vršac Milan Petrović
Re: podloga stiropor 1cm
« Reply #11 on: 14 April, 2008, 23:25:10 »
..pa kad jedna tona stisne stiropor on bude tanak 3mm, pa mi se čini da ta debljina nije baš dovoljna za  eventualnu amortizaciju..

Mislim druže da ti malo brkaš ločiće!!!
I odakle ti ta ideja od 3 mm  ;D ;D ;D
 
Kolika je je ukupna težina tog jednotonca ;D ;D
10 tona???

Offline woody

  • Značajni član
  • ****
  • Posts: 277
Re: podloga stiropor 1cm
« Reply #12 on: 16 April, 2008, 00:59:10 »
Jesi siguran?
Nekako mi 1cm izgleda pretanko, još pogotovo kad ga jedna tona spreša odozgo.. :unsure:

Po cemu si steko utisak da nije dovoljno!!?
Cao Milane, ponovo sam potegao ovu temu zbog onog peha sa aq koji me je zadesio pre par meseci, s obzirom da sam naknadno provalio uzrok, hteo sam da proverim da li ce mi aq biti bezbedniji sa vise stiropora ispod. Pozdrav
Teraj lagano i drž' desno

Offline admiral

  • Veoma napredan član
  • ******
  • Posts: 3.026
  • C.C.A. Vršac Milan Petrović
Re: podloga stiropor 1cm
« Reply #13 on: 16 April, 2008, 01:22:30 »
Neće!!
Stiropor koristi za blagu amortizaciju od vibracija i potresa. Glavna uloga stiropora je da eliminiše neravnine koje se mogu naći izmedju police i aquariuma ( ispupčenja, udubljenja ).

Offline janplexy

  • Član
  • ***
  • Posts: 129
  • Bling-Bling
Re: podloga stiropor 1cm
« Reply #14 on: 16 April, 2008, 11:37:16 »
Mislim druže da ti malo brkaš ločiće!!!
I odakle ti ta ideja od 3 mm  ;D ;D ;D
 
Kolika je je ukupna težina tog jednotonca ;D ;D
10 tona???

Mislim da vi svi brkate lončiće..
Jedno je stiropor a drugo je stirodur..

I stavi stiropor ispod jedne tone pa ćeš vidjeti što će od njega nastati..
Moj aq od 50L je stiropor od 1cm sabio na 7-8 mm

Offline admiral

  • Veoma napredan član
  • ******
  • Posts: 3.026
  • C.C.A. Vršac Milan Petrović
Re: podloga stiropor 1cm
« Reply #15 on: 16 April, 2008, 11:59:32 »
Mislim druže da ti malo brkaš ločiće!!!
I odakle ti ta ideja od 3 mm  ;D ;D ;D
 
Kolika je je ukupna težina tog jednotonca ;D ;D
10 tona???

Mislim da vi svi brkate lončiće..
Jedno je stiropor a drugo je stirodur..


Ej opusti se i uživaj, znamo mi mnogo više od lončića.
Malo je napadno to tvoje upucavanje u razne teme!!

I stavi stiropor ispod jedne tone pa ćeš vidjeti što će od njega nastati..
Moj aq od 50L je stiropor od 1cm sabio na 7-8 mm

Offline rale

  • T.F.C.
  • Napredni član
  • *****
  • Posts: 960
  • Pozdrav. Rale
Re: podloga stiropor 1cm
« Reply #16 on: 16 April, 2008, 12:13:27 »
Koliko moze da bude bezbedan aq dimenzija 1.2x0.5x0.5m sa podlogom od stiropora 1cm debljine?
Stavi 2 cm-a stiropora , i sve uredu!
T.F.C.

Offline bojan74

  • Veoma napredan član
  • ******
  • Posts: 1.203
Re: podloga stiropor 1cm
« Reply #17 on: 16 April, 2008, 12:25:27 »
moj aq od 250l,staklo 10,pesak 25kg,kamenje 30-40kg lezi na stiroporu od
5cm.nisam merio ali mislim da ga je neznatno stanjio.ovog proleca cu da odradim neku,nazovi generalku i taj stiropor leti napolje.ispod cu staviti 1cm,eventualno 2cm.sta budem nasao na prvom stovaristu.mislim da nema potrebe za debljim stiroporom od 2cm,ma koliki aq bio

Offline admiral

  • Veoma napredan član
  • ******
  • Posts: 3.026
  • C.C.A. Vršac Milan Petrović
Re: podloga stiropor 1cm
« Reply #18 on: 16 April, 2008, 12:47:47 »
Ej opusti se i uživaj, znamo mi mnogo više od lončića.
Malo je napadno to tvoje upucavanje u razne teme!! ;)

Offline piroman

  • Gubitnik vremena
  • *******
  • Posts: 10.019
  • Samosapacenje me je dovelo do ovde...
    • piroman.rs
Re: podloga stiropor 1cm
« Reply #19 on: 16 April, 2008, 13:44:39 »
Stiropor se prozivodi u raznim "kvalitetima" te te je moguce da se neko djubre stvarno spljostilo. Inace moj akvarijum od 1t NIJE uspeo da sabije stirodur nimalo :)
Pozz
Piroman



 

GUPI & Pet Svet
Welcome, Guest. Please login or register.
20 July, 2018, 00:59:24

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1896
  • Latest: gojo
Stats
  • Total Posts: 154860
  • Total Topics: 9348
  • Online Today: 63
  • Online Ever: 450
  • (01 July, 2007, 16:19:12)
Users Online
Users: 1
Guests: 57
Total: 58