Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: Parrot fish  (Read 3382 times)

Offline JZH

• Veoma napredan član
(No subject)
« Reply #10 on: 14 October, 2004, 19:32:31 »
Sta da Vam kazem...
Pozdrav, Joca

Offline piroman

• Gubitnik vremena
  • Samosapacenje me je dovelo do ovde...
    • piroman.rs
(No subject)
« Reply #11 on: 14 October, 2004, 21:07:33 »
Kazi nam zasto samo zeleni imaju fleku po ledjima, dok su ostali cisti?
Pozdrav
Piroman

Offline bukovski

• Član
    • www.bansangels.com
(No subject)
« Reply #12 on: 14 October, 2004, 21:23:26 »
da vase zene slucajno ne procitaju ovaj forum i vase komentare @piroman i @tihomir :))))))))))))

uzgred ove flueoscentno-sranje-ribe se prodaju pod izgovorom TRAZI NAROD a dobro se prodaje. A ti njemu kao savesni ciklidmanijak pocnes nesto da pricas ... a on ce tebi "ko si ti mali balavac meni da pricas znas li ti kad sam ja cuvao "ribetine" ti nisi ni rodjen" i onda sa glavom napred izlaz iz prodavnice.

e sad o temi ono druga slika e sad oni dva mali beli ciklida u pozadini mnogo mi lice na nigrica albino neznam mozda gresim slike su mutne?

a sto se tice oskara ja sam ih cuvo 2 komada medjusobno su se tukli dok nije osto jedan (koji je nakraju slomio grejac i zavrsio zivot) e sa njim sam morao da stavim jednog ludog trihogastera koji je posle mresta ubio zenku i kad sam ga vratio juri sve po drugom akvarijumu. E pazi sad oskar ga nikada nije dirao niti ovaj njega.Nisu se bas druzili ali imali su svaki svoj deo akvarijuma.
Jedan moj drug-prijatelj-poznanik je cuvao 1 oskara sa parom nigrica i puno mesta za skrivanje i nisu se dirali cak su nigrici bili zamena za cistace tako on kaze. Hranis ih vise i ne diraju se kad su siti . Mada oskar je oskar veliki manijak. Pozdrav i srecno sa kombinacijama ! Ako ispes pisi !!!
Ban`s Angels - amstaff kennel www.bansangels.com

Offline piroman

• Gubitnik vremena
  • Samosapacenje me je dovelo do ovde...
    • piroman.rs
(No subject)
« Reply #13 on: 14 October, 2004, 21:32:05 »
Nece da procitaju, suvise je smoran sajt za nase drage :)

Pazi ovako, ja kada udjem u prodavnicu (imam cca 150kg) izazovem NE zelju za zajebavanjem, jer izgledam kao da su me pustili iz Laze, i ljudi su automatski ljubazni prema meni :) Obzirom da imam 31 godinu, tesko da mogu da mi pricaju price o tome da se nisam rodio, kada su oni ...

I onda lepo uzmem da ih zajebavam, zasto, jer pocnu obicno da lupetaju gluposti :)

Mada ima slucajeva, kao vlasnik prodavnice u YUBC-u, koji mi je srao zasto sam se otarasio diskusa, kako sam ja budala jer su africki ciklidi sranje i sl :)

Ako ne posedujes moje adute (tezina, izgled i godine) uvek mozes da ih zajebavas na osnovu proste logike, a to je, da velika vecina prodavaca u akva radnjama nemaju pojma. Obicno su vlasnici strucni, ali prodavci su nule.

Stoga nemoj da dozvolis da ti seru, vec ih zajebavaj do mile volje, naravno ako se neko normalno ponasa prema tebi, nemoj da ga zajebavas, dok budale uvek treba "obraditi" :)
Pozdrav
Piroman

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
23 May, 2012, 10:22:49

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1090
  • Latest: Masic
Stats
  • Total Posts: 105626
  • Total Topics: 7304