Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: Spirulina  (Read 3979 times)

Offline DanTana

• Član
Re: Spirulina
« Reply #10 on: 15 March, 2009, 23:35:08 »
dali je bolje koristiti spirulinu u tabletama ili granuliranu ako uopšte ima veze. mislim u kojoj formi ribe bolje i brže pojedu
DanTana

Offline kozzz

• Veoma napredan član
    • papagaji
« Reply #11 on: 16 March, 2009, 00:19:56 »
od granulirane se brze zasite
Salut

Offline DanTana

• Član
« Reply #12 on: 16 March, 2009, 01:01:53 »
jel to znači da je bolje gran. davati u manjim količinama, pošto je dosad nisam koristio a vidim da je ima u ponudi
DanTana

Offline kozzz

• Veoma napredan član
    • papagaji
« Reply #13 on: 16 March, 2009, 09:41:49 »
Ja je koristim i u listicima i granuliranu, a prema mom iskustvu mogu da kazem da je potrebna manja kolicina granula, naspram listica da bi se ribe zasitile.
Salut

Offline No.1

• Veoma napredan član
« Reply #14 on: 16 March, 2009, 10:12:31 »
A dali nesto fali spirulini u tabletama kozz osim sto dakazem malo muti vodu,zar i ona nije odlicna ili ima neke mane,kazi.
Akvaristika, to je moja ljubav !

Offline kozzz

• Veoma napredan član
    • papagaji
« Reply #15 on: 16 March, 2009, 10:20:10 »
I tabletirana je odlicna, narocito za malce jer se raspada u najsitnije parcice... a sto se tice ishrane maticnih riba, osim sto muti vodu, nemam nikakvih zamerki... ja je cesto kidam na 4-6 delova i tako je ubacim u aq da ne bi stigla da se mrvi jer ih ribe pojedu cele... a ako zalepim npr tabletu za staklo onda na pocetku pocinje da muti vodu a potom obicno dodje neka krupnija riba koja je uhvati celu u ustima i skine je sa stakla i smaze... :)
Salut

Offline No.1

• Veoma napredan član
« Reply #16 on: 16 March, 2009, 10:23:49 »
Upravo to sam zeleo da cujem  :)

Offline DanTana

• Član
« Reply #17 on: 18 March, 2009, 00:31:14 »
dobro je, znači zavisi od veličine i količine riba, a to što muti vodu sad šta da se radi
DanTana

Offline No.1

• Veoma napredan član
« Reply #18 on: 18 March, 2009, 06:46:00 »
Muti vodu,ali ne u toj meri da je bas zamuti. Ako imas vece ribe onda je najbolje da je rascepkas na vise komadica kao sto kozz kaze. Ja bih cad tu u zavisnositi koliko ciklida imas i ako imas dovoljno vremena za hranjenje i strpljenja sve te male komadice koliko ih ima npr.10.15.komada/od jedne tablete npr.4.komada/ stavio u cascicu da malo odstoji ,za vrlo kratko vreme ona omekani i tako sve iz casice sipas u akvarijum, ima da jedu ko lude. Ovako malo dodju tvrdje mada ja ne mislim da je i tako lose da se hrane . Kada imas male ciklide u akvarijumu jedu tabletu spiruline stvrno super, e sad recimo da imas 50.komada ubacis jednu tabletu svi ciklidi malci krenu ka njoj ...e tada se malo vise muti voda.....Tako da i nije lose malo npr.tu celu tabletu drzati u vodi da malo omekani ne treba tu puno vremena par minuta i onda je ubaacis prosto se raspadne  i  malci je vrlo brzo pojedu, smislices neku taktiku. Mada kazem ne mute one vodu u toj meri da je problematicno, izbistri se voda brzo ako je ok filtracija. :)

Offline klj.svitak

• Značajni član
« Reply #19 on: 18 March, 2009, 18:05:35 »
mozes i varijantu iscepkas na cetri dela i zalepis na stako- sa cetri razlicite stane  ...

Npr. ::) ::)
Uvek,sem ponekad ostajem nasmejan.

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
23 May, 2012, 10:14:09

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1090
  • Latest: Masic
Stats
  • Total Posts: 105626
  • Total Topics: 7304