Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: Do ovde stigoh, a sad pomoc....  (Read 2026 times)

Offline Markoni

• Član u razvoju
  • **
Do ovde stigoh, a sad pomoc....
« on: 19 November, 2006, 21:03:47 »
Dragi moji ciklidasi, posle mnogo muke, dva punjenja i praznjenja, pene u akvarijumu, i u jednom trenutku, verovali ili ne, posekotina na glavi koja je proletela kroz staklo, konacno sam dosao do sledeceg stadijuma. Napravio policu, na njoj je akvarijum koji je pun bistre fine vode, unutra je pozadina koju sam sam pravio, a gore poklopac takodje mojih ruku delo. Sve se lagano ciklira, a unutra su 2 mala test skalara.

Skalari naravno lete napolje uskoro jer ovo ce biti jedan mali malawi. Treba mi vas savet. U akvarijumu na slici ocito je fali kamenje. Koje da stavim i gde da ga nadjem? Svaki savet oko enterijera je dobrodosao! Evo kako to trenutno izgleda:

Offline Markoni

• Član u razvoju
  • **
Re: Do ovde stigoh, a sad pomoc....
« Reply #1 on: 19 November, 2006, 21:11:28 »
izvinjavam se ako ije zakacena slika, pokusacu sutra opet

Offline piroman

• Gubitnik vremena
  • Samosapacenje me je dovelo do ovde...
    • piroman.rs
« Reply #2 on: 19 November, 2006, 22:44:59 »
Jedino kamenje koje se slaze sa doticnom pozadinom, je kamenje izradjeno identicnom tehnikom kao i pozadina, bilo koje drugo kamenje ce da "strci"...
Pozdrav
Piroman

Offline Duki

• Administrator
  • Veoma napredan član
  • Wildfang Novi Sad
« Reply #3 on: 19 November, 2006, 23:36:43 »
Od cega si pravio pozadinu?
C.C.A.

Offline Markoni

• Član u razvoju
  • **
« Reply #4 on: 20 November, 2006, 10:41:18 »
Pozadina je uradjena od stirodura, obradjivana lemilicom, pa ofarbana akrilnom bojom za beton na vodenoj bazi. Sad tesko da cu bas takvo kamenje da nadjem :) Nadam se da ce neko imati i neki precizniji predlog, tipa imas kamenje na tom i tom stovaristu pa idi vidi :) :) Inace, u akvarijum u prvoj turi ide muzjak i 4-5 zenki careleusa, a sta posle bih mogao jos da uklopim sa njima? Obozavam demasone, ali ne znam kako se uklapaju sa njima...

Offline vladan

• Banmaster
  • Veoma napredan član
  • Vladan Stojanovic
    • Judo club Partizan
« Reply #5 on: 20 November, 2006, 12:32:46 »
Cestitam na odluci da postanes ciklidas.Ovo moze da bude bas lep Malawi akvarijum,svidja mi se pozadina a i podloga je odgovarajuca za Malawi ciklide,neumorne kopace.Koliko litara ima akvarijum? Kamenja raznih boja i oblika imas na stovaristu Kosutica,kod auto puta na putu prema aerodromu,imas na sajtu detaljno objasnjenje.Ja bih se licno opredelio za sigu,zato sto mislim da je najpodesnija za Malawi akvarijum,porozna je,lagana u odnosu na zapreminu,i pruza dosta sklonista malim ciklidima.Jedina mana je sto se ne bi bas uklopila uz tvoju pozadinu,na tebi je izbor.

Sto se tice riba,caeruleusi i demasoni su "klasika" Malawi akvarijuma i slobodno mozes da ih drzis zajedno.

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
23 May, 2012, 05:36:32

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1090
  • Latest: Masic
Stats
  • Total Posts: 105621
  • Total Topics: 7303