Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: evo mene  (Read 1188 times)

Offline sheep0707

• Početnik
  • *
evo mene
« on: 17 February, 2006, 18:55:18 »
Hello svima koliko vas ima!
S vama sam "duhom" duže od godinu dana, a evo pošto sam još na šljaci , možda je sad pravo vrijeme da se i predstavim.
Moje blago je tank od 70 i nešt litara(čudan neki) DIY, u njemu su 4 Herotilapije multispinose već neke 2, 3 godine i 1ancistrusa. Nema ih više jer im ja to onemogućujum svkih mjesec dana, nekad i češće. Do sada sam imala 1 mrijest i to mi je bilo dovoljno. Dok ne dođu u veći tank, ništ od malaca. A kad smo već kod većeg akvarija, planiram u skoroj budućnosti(čim se preselim) nabaviti neku zvijer od 400litara u koj će bit Rainbowi iiii....što mi predlažete s njima?
Naravno i ancistrus će dobit tada partnera, konačno poslije 4?godine. Ona je starosjedioc.
E da, naravno te nove će biti samo ciklidi, jelte jelte
ajd predložite i hvala što vam se dalo pročitat sve ovo

Offline Silvester

• Veoma napredan član
Re: evo mene
« Reply #1 on: 17 February, 2006, 23:54:31 »
Pozdrav i tebi.
Ja nisam bas siguran da li mogu duge da idu sa ciklidima, posebno jer one, koliko se ja nesto secam, vole malo vise zatravljne akvarijume. Inace, 400l je odlicna litraza za ogromnu vecinu ciklida na nasim prostorima, a ti treba da se odlucis sta ti se svidja, tj. zelis li malawi ili tanganyika, ili ces da nastavis sa americkim. Kad to resis usledice i predlozi. Naravno, bitno je i sta u tvom kraju moze da se nabavi. Ali to je i premostiv problem. Posebno ako imamo u vidu Alzovog novog cistaca. :-)

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
23 May, 2012, 04:27:35

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1090
  • Latest: Masic
Stats
  • Total Posts: 105621
  • Total Topics: 7303