Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
* * *

Aquashop

ciklidi.org « Ciklidaristika « Akvarijumska tehnika i hemija « Filtracija « Filtriranje Malawi akvarijuma
Pages: 1 [2] 3 4   Go Down
  Print  
Author Topic: Filtriranje Malawi akvarijuma  (Read 8343 times)
piroman
Gubitnik vremena

Samosapacenje me je dovelo do ovde...

« Reply #10 on: 14 August, 2004, 05:30:18 »

Mnogi se odlucuju za kanisterske filtere, jer oni smanjuju rizik od prelivanja i izlivanja, sve ostalo je relativno. Za moj sledeci akvarijum razmisljam o SUMP filteru, ali videcemo...

Pozdrav
Piroman

alzo
Tropheus rule
Veoma napredan član

« Reply #11 on: 14 August, 2004, 12:13:40 »

SUMP WHAT :?:
JZH
Veoma napredan član

« Reply #12 on: 14 August, 2004, 13:45:23 »

Quote from: "Bojko"
Pa tvoja je  primjedba sasvim na mjestu :D ,mada to valja u slućaju,da se ima samo taj podni akvarij,medjutim,ja imam u tom akvariju još dva filtera,pa to več nije tako strašno.
No po tom pitanju sam se posavetovao i sa mom drugarom,i on mi isto kaže,da ako bi bio samo jedna filter i to još podni,onda bi bila ubrzo katastrofa,medjutim,kad mi rade još dva filtera takve strepnje nema.
I stvarno uz kombinaciju više filtera,taj podni filter djeluje kao najbolji biološki filter,koga se zna u akvaristici.

Podni filter je BIO najbolje resenje pre 20 god. :!:  Dalje, ako vec imas dva filtera plus,sta ce ti onda podni filter kod "kopaca " iz Malawi-ja :?:  :?:

Pozdrav, Joca
JZH
Veoma napredan član

« Reply #13 on: 14 August, 2004, 13:46:44 »

Piromane.....mffffff.....molim te objasni mi kakav je to SUMP filter :?:

Pozdrav, Joca
piroman
Gubitnik vremena

« Reply #14 on: 15 August, 2004, 20:14:03 »

Filter koji radi na gravitacionom principu, nalazi se izpod akvarijuma, wet/dry tip itd. Nacrtacu semu...

Pozdrav
Piroman

Guest
Guest
« Reply #15 on: 16 August, 2004, 19:31:19 »

Bojko, mozda se varam ali mi se cini da je u tvom akvarijumu od 400l Pangea pozadina (ispravi me ako nisam u pravu)? Svojevremeno sam pokusavao da iste pronadjem u BG-u, ali mi nije poslo za rukom (ne znam da li se u medjuvremenu nesto promenilo). Ja jesam definitivno za neku DIY varijantu, ali ne mogu da odolim dobrom izgledu ovih pozadina i, pre svega, njihovoj maloj tezini i lakoj montazi (mada bih sve ovo lako zaboravio ako im je cena previsoka). Cini mi se da sam na njihovom sajtu svojevremeno procitao da svoje proizvode distribuiraju i u Mariboru i Ljubljani - jesi li mozda upoznat sa time koliko je izvodljiva neka varijanta kupovine "iz fotelje", s obzirom na to da na sajtu ne pruzaju mogucnost kataloske prodaje?

...znam, znam, opet sam promasio temu, necu vise, majke mi!

Pozdrav!
Ivanho
Član u razvoju
**

« Reply #16 on: 16 August, 2004, 19:35:09 »

...ovo gore sam ja, ali sam zaboravio da se ulogujem. S.....!

Pozdrav, opet!
Bojko
Konsultant
Veoma napredan član

« Reply #17 on: 16 August, 2004, 20:57:23 »

Ono je Juwel pozadina,crna,pa napiši mere,ja ču pitati koliko to staje,pa čemo to nekako srediti,ako te to zanima.Samo piši :D
Ivanho
Član u razvoju
**

« Reply #18 on: 17 August, 2004, 13:24:08 »

Pretpostavljam da ce 150x45 biti sasvim dovoljno. Ne moras da zuris sa informacijom. Veliko HVALA, u svakom slucaju!

Pozdrav!
piroman
Gubitnik vremena

« Reply #19 on: 17 August, 2004, 16:17:22 »

Ivanho, ja samk vec mucio Bojka za cene pozadina, i on mi je obezbedio back to nature cene, i bolesne su. Moj ti je predlog DIY, kada budes hteo da pravis, rado cu da ti objasnim detalje kako to da uradis na najjeftiniji (i po meni najbolji) nacin.

Pozdrav
Piroman

Pages: 1 [2] 3 4   Go Up
  Print  

Jump to:  

User

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
05 February, 2012, 15:55:51

Login with username, password and session length

RECENT ZABAVA

Stats

Members
Stats
  • Total Posts: 102460
  • Total Topics: 6983
  • Online Today: 81
  • Online Ever: 450
  • (01 July, 2007, 15:19:12)
Users Online