Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: Jos jedan stanovnik akvarijuma manje. Molim za POMOC !!!  (Read 4576 times)

Offline makai

• Član u razvoju
  • **
Re: Jos jedan stanovnik akvarijuma manje. Molim za POMOC !!!
« Reply #20 on: 02 February, 2006, 23:41:49 »
imam sličan problem, pa sam kopajući naletio na ovu raspravu. kako se stvar završila, jesi li stavljao kemiju ili se smirilo samo od sebe? meni u tjedan dana otišle 4 ribe jedna po jedna. simptomi nikakvi vidljivi sve ostale ribe vesele i zdrave dok se na moj užas u općem metežu pri hranjenju ne izdvoji jedna koja neće jesti, te se na kraju povuće na dno, osami i na kraju izvrne. nema točki, nema tankog govanceta, nema ozljeda, parametri vode svi uredu(voda jednom tjedno s aquasafeom). prvo sam pomislio stvarno prirodan odabir ali sad i 5, aulonocara ženka odbija jesti i povlači se, a meni čisti horor. na ovoj jedino što sam primjetio da su joj smeđe šare izraženije nego kod ostalih ženki i trbuh nešto uvučen. u tri godine prvi ovakav pomor. riječ utjehe ili još bolje kakav savjet?

Offline makai

• Član u razvoju
  • **
Re: Jos jedan stanovnik akvarijuma manje. Molim za POMOC !!!
« Reply #21 on: 03 February, 2006, 11:42:51 »
jutros uginula još jedna, ubacio medimor (munsterov širokopojasni lijek) digao temperaturu i nadam se da će osim korisnih pobiti i ove bakterije što mi ubijaju ribe.šmrc

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
22 May, 2012, 21:35:12

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1089
  • Latest: jevra
Stats
  • Total Posts: 105602
  • Total Topics: 7303