Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: Par aq iz Sente  (Read 420 times)

Online dranki dak

• Član
Re: Par aq iz Sente
« Reply #10 on: 10 January, 2012, 01:25:37 »
Diskusi su onako, par njih je dobro i cini se da su zakrzaljali ili je do slike...ali, sto su temporalisi dobri brate da bi pjeske do Sente otiso da uzmem mlade!!!

Offline ViK

• Značajni član
« Reply #11 on: 10 January, 2012, 07:18:53 »
Ne moras peske, odnecu te ja sledeci put kad budem isao. Mada nema malih sada, samo matice i to divlje :)
Coveku se ne isplati da ih mresti, kaze ne zna sta ce sa malcima (pisah već)  :(
Sve ribe on drzi iskljucivo za svoju dusu.Cinimi se da mrest a jos vise podizanje malaca njemu nisu imperativ (vidi se da je covek materijalno dobro situiran)
Diskusi su meni bas lepi, ali nisu neke mrcine od 20cm. Fotke su lose jako, ali nazire se da je u pitanju jedan lep ukrasni aq sa biljem, minimalnim naporom oko odrzavanja i minimalnom tehnikom, a opet ribe zdrave, rasplivane i alave.
Sto se tice zatvorenosti madjarske zajednice, to je vec domen politike i nije mu mesto na forumu, ali definitivno ću probati da ovog Zoliku okrenem južno, makar na forum ;)
P.S. Definitivno vučem Nedaru na proleće u Sentu da obilazimo neke odgajivače papagaja u Senti, pa ćemo tad obići ponovo ove aq pa nek Nedara slika kako treba...  :grin:
Svemir Svemircima!!!!

Offline nedara

• Administrator
  • Veoma napredan član
  • C.C.A. Novi Sad
« Reply #12 on: 10 January, 2012, 07:55:40 »
Jadan ja!  :lipsrsealed:
Cichlidae   Canidae   Cactaceae

Online dranki dak

• Član
« Reply #13 on: 10 January, 2012, 09:12:29 »
Vala i ja bi gledo te papagaje po Senti, ili nosio Nedari fotoaparat ili Sencanke(ili kako se vec kaze) pito ko ovdje ima najveceg ciklida, pod uslovom da mu se omakne mrest i bude malih temporalisa...Ovako da idem da parim oci, nije bas najzdravije.  :D

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
22 May, 2012, 20:18:08

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1089
  • Latest: jevra
Stats
  • Total Posts: 105599
  • Total Topics: 7302