Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: DIY ''Back to nature'' by Koka.  (Read 2032 times)

Online teske

• Napredni član
  • Goran Tešinović
Re: DIY ''Back to nature'' by Koka.
« Reply #100 on: 30 January, 2012, 22:40:16 »
Ja se nadam da cu i ja u skorije vreme skoknuti do Beograda i naci se sa vama,pa da zajedno odemo do Koke...
CIKLIDAŠI RUMA!!!

Offline Koka

• Značajni član
« Reply #101 on: 30 January, 2012, 22:56:26 »
Drug McBain i ja smo upravo došli iz posete Koki.Osim što smo ugošćeni i počašćeni carski,imali smo prilike da vidimo uživo segmente i pozadine koje je radio.Mogu vam reći da predobro izgleda..u rangu akvadekora,akvabazara...ako ne i bolje...jer čovek dosta vremena posveti izradi..ne radi šablonski kao u serijskoj proizvodnji...Nemam reči da opišem kako dobro izgleda...Vredi videti uživo...naručio sam par segmenata da mi uradi...iznutra zalije betonom i postavite ga gde god hoćete...kao običan kamen...samo mnogo lepše...visina segmenta ide i do 50cm...kao neka mala stena koja ide od dna do površine mora...Zovite,idite,pogledajte...naručićete
sigurno...verujte mi  :) Sve pohvale...P.S.Očekujemo da nam se sledeći put pridruži i duke001 koji je bio sprečen zbog poslovnjih obaveza..pozdrav za njega ovom prilikom... 
E jeeeeste, carski, daj ne preteruj...
U mene zena sakrila ovoliku vanglu ustipaka, haha
Pogledaj od 33 sek.
http://www.youtube.com/watch?NR=1&feature=endscreen&v=SUlWqtHEHH0

Offline Koka

• Značajni član
« Reply #102 on: 30 January, 2012, 22:57:21 »
Svako je dobrodosao...  ;)

Offline Petar

• Napredni član
    • Cgi Lucid Dreams
« Reply #103 on: 31 January, 2012, 00:32:32 »
Nista mu ja ne verujem.  :grin:
'oce da nam potruje ribe sa tim unikatnim pozadinama i nekim "specijalnim" bojama, pa da osvoji i duplu krunu na sledecem konkursu za fotografiju, naravno bez prezivele konkurencije.  :laugh:  :laugh:  :laugh:

Online Duke001

• Član
« Reply #104 on: 31 January, 2012, 00:43:03 »
Drug McBain i ja smo upravo došli iz posete Koki.Osim što smo ugošćeni i počašćeni carski,imali smo prilike da vidimo uživo segmente i pozadine koje je radio.Mogu vam reći da predobro izgleda..u rangu akvadekora,akvabazara...ako ne i bolje...jer čovek dosta vremena posveti izradi..ne radi šablonski kao u serijskoj proizvodnji...Nemam reči da opišem kako dobro izgleda...Vredi videti uživo...naručio sam par segmenata da mi uradi...iznutra zalije betonom i postavite ga gde god hoćete...kao običan kamen...samo mnogo lepše...visina segmenta ide i do 50cm...kao neka mala stena koja ide od dna do površine mora...Zovite,idite,pogledajte...naručićete
sigurno...verujte mi  :) Sve pohvale...P.S.Očekujemo da nam se sledeći put pridruži i duke001 koji je bio sprečen zbog poslovnjih obaveza..pozdrav za njega ovom prilikom... 

Sad mi je jos vise krivo sto nisam uspeo da se iskombinujem sa vama, ali evo tek sam sad usao u kucu. Hvala vam sto ste se mene setili i sada a i kada ste se organizovali da idete:) I hvala Koki na pozivu, nadam se da poziv stoji i ovih dana da svratim da vidim sve to sto mi je Spajke napricao. Mogao bi onda i pozadinu da mi odradis na ovom novom aq.

Offline Koka

• Značajni član
« Reply #105 on: 31 January, 2012, 08:36:22 »
Nista mu ja ne verujem.  :grin:
'oce da nam potruje ribe sa tim unikatnim pozadinama i nekim "specijalnim" bojama, pa da osvoji i duplu krunu na sledecem konkursu za fotografiju, naravno bez prezivele konkurencije.  :laugh:  :laugh:  :laugh:
Haha, da! Konkureciji segmente natapam sonom kiselinom  :laugh:

Offline Koka

• Značajni član
« Reply #106 on: 31 January, 2012, 08:38:10 »

[/quote]

Sad mi je jos vise krivo sto nisam uspeo da se iskombinujem sa vama, ali evo tek sam sad usao u kucu. Hvala vam sto ste se mene setili i sada a i kada ste se organizovali da idete:) I hvala Koki na pozivu, nadam se da poziv stoji i ovih dana da svratim da vidim sve to sto mi je Spajke napricao. Mogao bi onda i pozadinu da mi odradis na ovom novom aq.
[/quote]
Poziv i dalje stoji, naravno.
U kontaktu smo  :)

Offline SPAJKE

• Veoma napredan član
« Reply #107 on: 09 February, 2012, 17:11:55 »
Baci par fotki mojih segmenata da vide ljudi kako si mi to odradio... :)

Offline Koka

• Značajni član
« Reply #108 on: 09 February, 2012, 17:44:16 »
Sutra  :)

Online Duke001

• Član
« Reply #109 on: 09 February, 2012, 18:17:34 »
Baci par fotki mojih segmenata da vide ljudi kako si mi to odradio... :)

Hahahahahah to Spajke u stvari zbog sebe hoce, jer ne moze da izdrzi do sutra, prekosutra :))) A ovamo kao, da vide ljudi :)

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
22 May, 2012, 20:14:44

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1089
  • Latest: jevra
Stats
  • Total Posts: 105599
  • Total Topics: 7302