Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: Preuredjen aq izbacen dvorac!!!!  (Read 806 times)

Offline Petar

• Napredni član
    • Cgi Lucid Dreams
Re: Preuredjen aq izbacen dvorac!!!!
« Reply #20 on: 05 December, 2011, 15:50:05 »
spusticu na 26c moze da se mresti na toliko????

U principu za mrest mnogi savetuju zamenu vode, zatim raznovrsniju ishranu, i podizanje temperature malo.
Mozda ces doci do zeljenog rezultata ako promenis 30%-40% vode, i taj dan im das malo raznovrsniju hranu ( spirulina i jako umereno brine shrimp-a recimo ), a zatim im podignes temperaturu sa 26c na 28c u periodu od sat - dva kako bi se aklimatizovali bolje.
Ja licno to nisam probao jos uvek, samo prenosim ono sto sam zakljucio iz iskustava drugih ljudi.

Offline djurdjev

• Značajni član
  • Novi Sad pripada novosadjanima!
« Reply #21 on: 05 December, 2011, 22:50:42 »
Moje iskustvo je da ribama das konstantno iste uslove zivota i da ih dobro hranis!Kod mene se 40%-50% vode menja jednom u dve nedelje,svetlo se pali svaki dan u 10h a gasi u 22h i moon light radi od 22h do 22.30h,temperatura je stalno oko 26 stepeni,hrana iskljucivo CICHLID GRAN od TROPICAL-a i to ujutru i uvece!Ribe su napucane,zdrave,mreste se,extra rastu i farbaju se...al 100% sam siguran a i mislim da ce se mnogi sloziti samnom da je najbitnije od koga uzmes ribu! ;)

Offline roberto

• Član
  • If you need space, join nasa baby!
« Reply #22 on: 06 December, 2011, 00:39:16 »
meni se konstanto mreste na tem 24-26, vodu im menjam jednom mesecno i to nekih 50%, evo sad imam 3 carleusa samo sto ne pljunu ali mi mrsko da ih vijam po akvarijumu...

Offline ljubee

• Napredni član
  • kuku lele,kuku lele,ima glavu kao tele......
« Reply #23 on: 06 December, 2011, 00:48:53 »
Ja se potpuno slazem sa drugom Djurdjev :) palim u 10h gasim u 22h,temp,26-27c,hrana CICHLID GRAN-tropical,sera vipan,i sera granured cini mi se,vodu menjam 1 mesecno 50% posto imam zesci problem.....ali koliko vidim njima je ok,zapisivao sam i pratio mrestove,carleusi su se mrestili na skoro tacno mesec dana a od letos redovno na jedan mesec,sto znaci da im je odlicno  :)

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
22 May, 2012, 00:36:23

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1089
  • Latest: jevra
Stats
  • Total Posts: 105560
  • Total Topics: 7301