Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: Tanganyka?  (Read 641 times)

Offline filter boy

• Član
Re: Tanganyka?
« Reply #10 on: 10 November, 2011, 22:13:02 »
U pocrtku sam imao cetiri leleupia,s na kraju su ostala samo dva,to isto se desilo i sa skoro svim ostalim julidohromisi,compresi,telmatohromisi,princeze...znaci moze i vise od para ali ti treba veci akvarijum i stvarno dosta zaklona.

Offline diefaust

• Početnik
  • *
« Reply #11 on: 10 November, 2011, 23:35:59 »
@dzenan-orhan - druze taj calvus ciju si sliku izbacio... jel black pectoral u pitanju?

@ ZAPPAFISH - Sto se tice julidochromisa, ako se odlucis za marlierije, teoretski bi mogla dva para, ali da ti uredjenje bude takvo da imas dve gomile kamenja, jednu u levom, drugu u desnom uglu... Opet, teoretski, nisam probao, pa ne mogu da ti kazem iz prve ruke...
Sto se tice mixa calvus-compressiceps... Moze, znam dosta ljudi koji imaju takve postavke, mada uvek mislim da je bolje imati vise riba jedne vrste (isti varijatet) nego mix vrsta iz istog roda, narocito ako su vrste toliko slicne... Mozes uvek da ubacis neke skoljkase, zanimljivi su jako...

Offline ZappafisH

• Član
« Reply #12 on: 11 November, 2011, 16:06:47 »
@dzenan-orhan - druze taj calvus ciju si sliku izbacio... jel black pectoral u pitanju?

@ ZAPPAFISH - Sto se tice julidochromisa, ako se odlucis za marlierije, teoretski bi mogla dva para, ali da ti uredjenje bude takvo da imas dve gomile kamenja, jednu u levom, drugu u desnom uglu... Opet, teoretski, nisam probao, pa ne mogu da ti kazem iz prve ruke...
Sto se tice mixa calvus-compressiceps... Moze, znam dosta ljudi koji imaju takve postavke, mada uvek mislim da je bolje imati vise riba jedne vrste (isti varijatet) nego mix vrsta iz istog roda, narocito ako su vrste toliko slicne... Mozes uvek da ubacis neke skoljkase, zanimljivi su jako...

Da li bi mogao staviti par julidochromisa marlierija i sa tropheusima (maswa i bulu point) ne znam kakvi su po pitanju agresivnosti mada mislim da su tropheusi prebrze ribe za bilo koju vrstu...

Sto se tice drugog akvarijuma sa calvusima to je trenutno samo u planovima jer je finansijska situacija malo zeznuta pa sve zavisi od toga hocu li uspijeti da prodam ili zamijenim ribe... :embarrassed:

Offline diefaust

• Početnik
  • *
« Reply #13 on: 11 November, 2011, 20:59:13 »
Nisam nikada drzao tropheuse, pa bi sve sto bih ti rekao za tu kombinaciju bilo neprovereno...

Offline filter boy

• Član
« Reply #14 on: 11 November, 2011, 21:34:31 »
Kombinacija tropheusa i J.marlierije bi mogla da uspe,Juldohromisi su ribe dna i prolaza izmedju kamenja,a tropheusi ko tropheusi...A Julidohromisi su svastojedi pa tako ne bi patili bas puno na biljnjoj ishrani.

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
21 May, 2012, 23:56:09

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1089
  • Latest: jevra
Stats
  • Total Posts: 105552
  • Total Topics: 7300