Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?

Aquashop

Author Topic: Aq sa dvorcem  (Read 1243 times)

Offline Mirko

• Preterano Napredan
  • Član
  • Novi Beograd
Re: Aq sa dvorcem
« Reply #20 on: 15 September, 2011, 15:00:32 »
 :laugh:Ludilo mozga.  :laugh:
Placidochromis phenochilus Mdoka, Copadichromis borleyi Kadango, Aulonocara OB, Aulonocara hansbaenschi "red flash", Otopharynx tetrastigma,
Labidochromis caeruleus & "chisumulae mbweca", Metriaclima estherae

Offline rale

• T.F.C.
  • Napredni član
  • Pozdrav. Rale
« Reply #21 on: 15 September, 2011, 17:25:32 »
Samonapredgorane91mislimdacedvoracbitifenomenalanzadelfine!
Samo ousteno i uzivaj!
T.F.C.

Offline draganbk

• Član u razvoju
  • **
« Reply #22 on: 15 September, 2011, 20:33:30 »
Kad ces mi kupiti dvorac ?

Offline Shone

• Napredni član
« Reply #23 on: 16 September, 2011, 08:03:52 »
Slušaj druže, ne pametuje previše ovde niko, ti si se obratio za pomoć, a oni su samo dobronamerno pokušali da te izvedu na pravi put. Što se tiče prostora i veličine ribe nemam pojma ništa o afričkim ciklidima, pa o tome nećemo. U redu je da staviš dvorac ako ti se sviđa, ipak je to tvoj akvarijum i ti uživaš u njemu, znači tvoja je poslednja. Ja bi samo da napomenem da bilo kakva nazovimo strana tela u vodi (ona koja se u prirodi ne nalaze u vodi), kao razna vrste stiropora, plastike (koji su uzgred rečeno zagađivači prirode uopšte) zagađuju i tvoj akvarijum. na njima se najčešće skupljaju alge, neke ribetine mogu da se zaglave i crknu, otpaci od hrane se zavlače u takve delove (a raspadanjem stvaraju azotne kiseline koje nisu baš zdrave)... Puno je razloga zbog čega ne bi trebao držati dvorac, što su ti ovi ljudi pokušali reći. Ipak mislim da trebaš da ga ostaviš ukoliko ti se sviđa, a da će ti se mišljenje promeniti vremenom. Te stvari se uglavnom dešavaju ljudima koji prvi put kupe akvarijum. Akvarista ipak treba da sazri i da prođe određene faze, od dvorca, šljaštećih kamenčića, do prenatrpanih akvarijuma. E onda, kad vidiš da neko ima akvarijum iste veličine kao i ti, a da mu je voda kristalno bistra, a tebi ne, onda počinješ da shvataš da neke stvari ma koliko ti se sviđale jednostavno ne mogu onako kako mi hoćemo. Uživaj u svom akvarijumu, gledaj ga i sam ćeš donositi zaključke...

Welcome, Guest. Please login or register. Did you miss your activation email?
21 May, 2012, 22:45:14

Login with username, password and session length

RECENT POSTS

RECENT MALI OGLASI

RECENT MORSKA

RECENT ZABAVA

Members
  • Total Members: 1089
  • Latest: jevra
Stats
  • Total Posts: 105545
  • Total Topics: 7299